Ha valakinél becsúszik egy gyerek akkor itt miért mindig azt a fiút hibáztassa mindenki?
Nekem szerencsére még nincsen gyerekem . De itt elég sok olyan kérdést tesznek fel , hogy gyerekük lett és mit tehetnének .
Ilyenkor mindig azt látom , hogy a fiút hibáztatják , de a nő nem kellett a gyerek megcsinálásához ?
A nőnek is lehetne annyi esze azon kívül , hogy széteszi a lábát akkor figyeljen arra , hogy védekezzenek .
Arról nem is beszélve , hogy én úgy látom , hogy sokan csak a gyerektartás miatt csináltassák fel magukat és akkor is a férfit okolják .
Azért azt se felejtsétek el, hogy pár hete volt itt egy kérdés,
ahol a csaj DIREKT KISZÚRKÁLTA ELŐRE A KIBONTATLAN GUMIKAT,
és terhes is lett!!!
nem igaz, hogy ti még egyetlen ilyen kérdést se láttatok...
utolsó voltam
Ha nők mindig használnának gumit (mert bár ugye létezik ilyen is), akkor nem lenne annyi terhesség.
Erre csak azt tudom írni, hogy ki a b.zi aki hagyja, vagy aki csinálja?
Szerintem meg csak azért írják, mert a társadalomban pont fordítva van, tehát a való életben a nőt hibáztatják ezért jobban. Itt meg nyomatékosítani akarják, hogy mindketten hibásak, csak lehet átesnek a ló másik oldalára és a férfi lesz a hibásabb nekik.
Itt a gy.k.-n sokminden másképp van, mint az életben.
Milyen h.ülye megközelítés már csak az egyik nemet hibáztatni, mikor ketten csinálták xD
A normál életben én még olyat nem hallottam, hogy a férfi lett volna hibás ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!