Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinél becsúszik egy...

Ha valakinél becsúszik egy gyerek akkor itt miért mindig azt a fiút hibáztassa mindenki?

Figyelt kérdés

Nekem szerencsére még nincsen gyerekem . De itt elég sok olyan kérdést tesznek fel , hogy gyerekük lett és mit tehetnének .

Ilyenkor mindig azt látom , hogy a fiút hibáztatják , de a nő nem kellett a gyerek megcsinálásához ?

A nőnek is lehetne annyi esze azon kívül , hogy széteszi a lábát akkor figyeljen arra , hogy védekezzenek .

Arról nem is beszélve , hogy én úgy látom , hogy sokan csak a gyerektartás miatt csináltassák fel magukat és akkor is a férfit okolják .

2013. jan. 8. 14:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
39%

Azért azt se felejtsétek el, hogy pár hete volt itt egy kérdés,

ahol a csaj DIREKT KISZÚRKÁLTA ELŐRE A KIBONTATLAN GUMIKAT,

és terhes is lett!!!

2013. jan. 9. 01:20
 22/27 anonim ***** válasza:
58%
Én pont úgy vettem észre, hogy mindenki a lányt szokta hibáztatni. Sokszor volt már, hogy írta egy fiú, hogy terhes lett a barátnője, erre megjelent a sok frusztrált idióta kommentelni, hogy a kis ribanc biztos direkt nem vette be a gyógyszert. Közben pedig sehol nem írta a kérdező, hogy gyógyszerrel védekeztek, és emellett ráadásul a gyógyszer se 100%.
2013. jan. 10. 15:39
 23/27 anonim ***** válasza:
20%

nem igaz, hogy ti még egyetlen ilyen kérdést se láttatok...

utolsó voltam

2013. jan. 12. 14:58
 24/27 anonim ***** válasza:
4%

Ha nők mindig használnának gumit (mert bár ugye létezik ilyen is), akkor nem lenne annyi terhesség.

Erre csak azt tudom írni, hogy ki a b.zi aki hagyja, vagy aki csinálja?

2013. jan. 12. 15:19
 25/27 anonim ***** válasza:
11%
Provokálni akart csak a kérdező. Fizikai fájdalmat okoz egyszerű, hibáktól hemzsegő sorainak olvasása.
2013. jan. 12. 15:23
 26/27 anonim ***** válasza:
54%
Az máris provokáció, ha valahol nem a fiút hibáztatja mindenki?
2013. jan. 12. 15:41
 27/27 Zsizsik666 ***** válasza:

Szerintem meg csak azért írják, mert a társadalomban pont fordítva van, tehát a való életben a nőt hibáztatják ezért jobban. Itt meg nyomatékosítani akarják, hogy mindketten hibásak, csak lehet átesnek a ló másik oldalára és a férfi lesz a hibásabb nekik.

Itt a gy.k.-n sokminden másképp van, mint az életben.

Milyen h.ülye megközelítés már csak az egyik nemet hibáztatni, mikor ketten csinálták xD

A normál életben én még olyat nem hallottam, hogy a férfi lett volna hibás ezért.

2013. jan. 12. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!