Ha valakinél becsúszik egy gyerek akkor itt miért mindig azt a fiút hibáztassa mindenki?
Nekem szerencsére még nincsen gyerekem . De itt elég sok olyan kérdést tesznek fel , hogy gyerekük lett és mit tehetnének .
Ilyenkor mindig azt látom , hogy a fiút hibáztatják , de a nő nem kellett a gyerek megcsinálásához ?
A nőnek is lehetne annyi esze azon kívül , hogy széteszi a lábát akkor figyeljen arra , hogy védekezzenek .
Arról nem is beszélve , hogy én úgy látom , hogy sokan csak a gyerektartás miatt csináltassák fel magukat és akkor is a férfit okolják .
Őszintén bevallom , hogy volt olyan amikor elfelejtettem felhúzni a gumit és a barátnőm szolt .
De ilyenkor azért a lánynak is oda kéne figyelniük szerintem .
De én azokat a nőket nem értem egyáltalán akik direkt csináltatnak gyereket és lelépnek a gyerektartásiért .
Van egy jó barátom több mint 15 éve ismerem .
Egyszer nekik is össze jött a gyerek mert nem figyeltek oda . A lány lelépett rögtön és egy másik férfival egyből össze is jött . A barátom akkor mondta , hogy vetessék el a gyereket ő ki is fizette volna . De a nő nem volt hajlandó . Most van egy 5 éves gyereke körülbelül a csaj egy hónapja felbukkant és követeli 5 évre visszamenőleg a gyerektartást . A barátomat meg mindennek elhordja , mert nem fizet neki . Meg több helyen is láttam akik azt írták , hogy egyedül a lány akarta a gyereket és a férfi a bűnös mert nem vigyáztak és fizesse a gyerektartást .
De ilyenkor azért ott volt a nő is amikor megcsinálták a gyereket nem ?
De szerintem a nőknek is ugyan annyi felelőssége van benne mint a férfinak . De itt mégis csak azt lehet látni , hogy a férfi hibás .
# 2/13
Teljes mértékig igazad van.
# 13/14
Teljesen mindegy mit követel csak 6 hónapra visszamenőleg lehet nem 6. évre.
Ezekből a "nőkből" nő létemre verném ki a gyereket.
Méghogy a saját babázhatnékja miatt erőltesse rá magát és a gyereket egy egy harmadik félre, arról nem is beszélve, hogy handycappel indul a gyerek!! Milyen lehet úgy felnőni, hogy "csak anya akar, apa meg szabadulna tőlem(tőlünk) ahogy tud"?!
20N
Kicsit off,de ha elszakad az óvszer és én(nő)nem veszek be 72 órás tablettát és terhes leszek,ki a hibás?:)
Szakadt már el,és azonnnal rohantunk az ügyeletre,szóval a kérdés nagyjából csak elméleti.
Csak azért írtam le,mert az óvszer se egészen 100%...
#3 -as, jót röhögtem a hozzászólásodon, és egyetértek! :D
A kérdésre válaszolva, én úgy gondolom Nőként, hogy ha valaki szexuális életet él, akkor mindkét félnek ugyanakkora a felelőssége. Szerintem nincs olyan, hogy csak a férfinek kell gondoskodnia az óvszerről, stb. Szerintem ez a nőnek is ugyanolyan érdeke mint a férfinak, hogy ne csússzon be gyerek, így a nők is gondoskodhatnak fogamzásgátlásról akár gumival, akár gyógyszerrel, akár más módszerrel..
Azokról a nőkről akik úgy esnek teherbe, hogy átverik a párjukat, hogy "szedik a gyógyszert, de mégsem" megvan a véleményem, ami nem túl pozitív. De, a férfi is leellenőrizheti hogy valóban beszedte-e a gyógyszert a nő, vagy ha nem bízik benne akkor mellette gumit is lehet húzni...
22/N
"De, a férfi is leellenőrizheti hogy valóban beszedte-e a gyógyszert a nő, vagy ha nem bízik benne akkor mellette gumit is lehet húzni... "
Csak ugye az alapfeltevés, hogy a az ember párja nem hazudik neki, főleg nem ilyen kérdésben.
"Ha a férfiak minden alkalommal használnának gumit sokkal kevesebb lenne a becsúszott terheség."
Mert a nőnek nincs szája , hogy szóljon , hogy hé elfelejtették gumit húzni . Ugye ?
Vagy annyi esze legyen már egy nőnek , hogy beszedje a tablettákat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!