Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinél becsúszik egy...

Ha valakinél becsúszik egy gyerek akkor itt miért mindig azt a fiút hibáztassa mindenki?

Figyelt kérdés

Nekem szerencsére még nincsen gyerekem . De itt elég sok olyan kérdést tesznek fel , hogy gyerekük lett és mit tehetnének .

Ilyenkor mindig azt látom , hogy a fiút hibáztatják , de a nő nem kellett a gyerek megcsinálásához ?

A nőnek is lehetne annyi esze azon kívül , hogy széteszi a lábát akkor figyeljen arra , hogy védekezzenek .

Arról nem is beszélve , hogy én úgy látom , hogy sokan csak a gyerektartás miatt csináltassák fel magukat és akkor is a férfit okolják .

2013. jan. 8. 14:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
#1 vagyok ,nagyon szeretném tudni hogy miért is lettem lepontozva?
2013. jan. 8. 15:18
 12/27 A kérdező kommentje:

Őszintén bevallom , hogy volt olyan amikor elfelejtettem felhúzni a gumit és a barátnőm szolt .

De ilyenkor azért a lánynak is oda kéne figyelniük szerintem .

De én azokat a nőket nem értem egyáltalán akik direkt csináltatnak gyereket és lelépnek a gyerektartásiért .

Van egy jó barátom több mint 15 éve ismerem .

Egyszer nekik is össze jött a gyerek mert nem figyeltek oda . A lány lelépett rögtön és egy másik férfival egyből össze is jött . A barátom akkor mondta , hogy vetessék el a gyereket ő ki is fizette volna . De a nő nem volt hajlandó . Most van egy 5 éves gyereke körülbelül a csaj egy hónapja felbukkant és követeli 5 évre visszamenőleg a gyerektartást . A barátomat meg mindennek elhordja , mert nem fizet neki . Meg több helyen is láttam akik azt írták , hogy egyedül a lány akarta a gyereket és a férfi a bűnös mert nem vigyáztak és fizesse a gyerektartást .

De ilyenkor azért ott volt a nő is amikor megcsinálták a gyereket nem ?

De szerintem a nőknek is ugyan annyi felelőssége van benne mint a férfinak . De itt mégis csak azt lehet látni , hogy a férfi hibás .

2013. jan. 8. 15:25
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

# 2/13

Teljes mértékig igazad van.

2013. jan. 8. 15:47
 14/27 anonim ***** válasza:
78%

# 13/14

Teljesen mindegy mit követel csak 6 hónapra visszamenőleg lehet nem 6. évre.

2013. jan. 8. 15:48
 15/27 anonim ***** válasza:
44%

Ezekből a "nőkből" nő létemre verném ki a gyereket.

Méghogy a saját babázhatnékja miatt erőltesse rá magát és a gyereket egy egy harmadik félre, arról nem is beszélve, hogy handycappel indul a gyerek!! Milyen lehet úgy felnőni, hogy "csak anya akar, apa meg szabadulna tőlem(tőlünk) ahogy tud"?!

20N

2013. jan. 8. 16:35
 16/27 anonim ***** válasza:
71%

Kicsit off,de ha elszakad az óvszer és én(nő)nem veszek be 72 órás tablettát és terhes leszek,ki a hibás?:)

Szakadt már el,és azonnnal rohantunk az ügyeletre,szóval a kérdés nagyjából csak elméleti.

Csak azért írtam le,mert az óvszer se egészen 100%...

2013. jan. 8. 18:23
 17/27 anonim ***** válasza:
78%

#3 -as, jót röhögtem a hozzászólásodon, és egyetértek! :D

A kérdésre válaszolva, én úgy gondolom Nőként, hogy ha valaki szexuális életet él, akkor mindkét félnek ugyanakkora a felelőssége. Szerintem nincs olyan, hogy csak a férfinek kell gondoskodnia az óvszerről, stb. Szerintem ez a nőnek is ugyanolyan érdeke mint a férfinak, hogy ne csússzon be gyerek, így a nők is gondoskodhatnak fogamzásgátlásról akár gumival, akár gyógyszerrel, akár más módszerrel..

Azokról a nőkről akik úgy esnek teherbe, hogy átverik a párjukat, hogy "szedik a gyógyszert, de mégsem" megvan a véleményem, ami nem túl pozitív. De, a férfi is leellenőrizheti hogy valóban beszedte-e a gyógyszert a nő, vagy ha nem bízik benne akkor mellette gumit is lehet húzni...

22/N

2013. jan. 8. 19:01
 18/27 anonim ***** válasza:
47%
Ha a férfiak minden alkalommal használnának gumit sokkal kevesebb lenne a becsúszott terheség.
2013. jan. 8. 21:28
 19/27 anonim ***** válasza:
12%

"De, a férfi is leellenőrizheti hogy valóban beszedte-e a gyógyszert a nő, vagy ha nem bízik benne akkor mellette gumit is lehet húzni... "

Csak ugye az alapfeltevés, hogy a az ember párja nem hazudik neki, főleg nem ilyen kérdésben.

2013. jan. 8. 21:35
 20/27 A kérdező kommentje:

"Ha a férfiak minden alkalommal használnának gumit sokkal kevesebb lenne a becsúszott terheség."

Mert a nőnek nincs szája , hogy szóljon , hogy hé elfelejtették gumit húzni . Ugye ?

Vagy annyi esze legyen már egy nőnek , hogy beszedje a tablettákat .

2013. jan. 8. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!