Viszel a családnak apró ajándékot (porfogó) ha elutazol valahova?
Nem külföldre,csak belföldön akár 2-3 napra.
Évente 4-5 alkalommal megyünk 2-3 napra párommal olyan helyre ahol lehet fürdeni,és nyáron 1 hétre.Sosem túl messze. Magunknak sem veszünk porfogót,hiába írják rá a város nevét,kacat.Családnak se viszünk.
viszont mi mindig kapunk ilyen kis vackokat,egy ideig kiteszem,majd dobozba,idővel meg odaadom adomány mellé pl amikor a nem kellő ruháinkat adom oda vkinek.
Szerintem tőlünk is várják a porfogót,de nem szándékszom ilyenre költeni.
Ti hogy vagytok ezzel?
Külföldön egyszer voltunk,onnan hoztunk természetesen.
De belföldről,főképp hogy a család is volt már a helyek nagyrészén,nem.
Külföldről igen. De mindig igyekszem nem porfogót, hanem valami hasznosat vásárolni pl. édesség, bor, olyan ajándéktárgy aminek lehet hasznát venni...Mivel a rokonaim is tudják, hogy a porfogókat nem szeretem, nem is hoznak:)
Általában hasznosabb dolgokat kapok, mint pl.:
hűtőmágnes (még mindig előkelőbb nálam, mint egy nipp), bögre (pl Anyósomék hozták Görögországból), de kaptam már kendőt, édességet, a tengerről törölközőt, kagylóból lábas alá valót ilyesmiket.
Csak hűtőmágnest szoktam hozni, a lányaim kikövetelik. :)
Barátnőmnek képeslap, mert Neki "létszükséglet".
Anyukámnak csokit, mert amúgy is vennék neki. :)
Ennyi. Semmi kacat, hemehumi, porfogó. Magunknak se.
Feleslegesnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!