Milyen saját készítésű ajándékot készítsek a családnak karácsonyra?
11 éves vagyok ebből következik hogy nincs pénzem vagy munkám amivel pénzt tudnék keresni ezért gondolkodtam azon hogy mi lenne ha a két kezem munkájával készítenék valamit? De nem rajzot szeretnék csinálni az olyan unalmas már,meg nem is rajzolok ANNYIRA szépen vagy is tudok rajzolni de nem olyan szépen.Anyának,apának,nevelőapukámnak készítenék ajándékot de nem tudom hogy mit.Anyának valami féle szép dísztárgyat apáéknak meg nem tudom valami férfiasat.Ha tudnátok valamit mutatni a netről vagy esetleg ti leirjátok itt az nagyon jó lenne.Előre mondom ne baromságokat irjatok!!! Köszönöm!!
11/Lány
Termény képet: Leírom hogy Boldog Karácsonyt és az illető nevét.
Nagyon ízleses és 1.5 óra alatt eggyel el is lehet készülni.
Csak ajánlani tudom.
F/14
Szia!
Én 12 éves vagyok lány és én hógömböt készítek saját kezűleg és csak egy befőttes üvegre és valami karácsonyi motívumra (pici játékfenyőfára, szánkóra stb.) van szükség. Ird be a google-be hogy hógömb készítése házilag és nézz meg néhány oldalt. De úgy is csinálhatod hogy csak az aljára szórsz egy kis cukrot és akkor nem kell bele víz stb. Remélem segíthettem! ❄⛄❄⛄❄⛄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!