11/21 anonim válasza:
Észak-Európában, Németországban népszerűbb, mint nálunk.
Ezért az én fejemben szőke kislány jelenik meg a név hallatán.
Ismerek néhányat, nagyon édesek mindannyian.
Szerintem fontos, hogy a viselőjéhez passzoló név legyen.
A jelentése nekem tetszik.
Egyébként befolyásol minket, hogy van-e ilyen nevű ismerősünk, és ha igen, akkor szimpatikus-e nekünk.
12/21 anonim válasza:
Két Helgat ismerek. Az egyik egy gyönyörű ügyvédnő, a másik meg egy erősen fiús kinézetű lány, aki mellesleg épp börtön van kilátásban.....
13/21 anonim válasza:
14 éves lány vagyok szerintem öreges nekem nem tetszik
14/21 anonim válasza:
szőke jól megtermett lányra asszociálok
semleges a név
15/21 anonim válasza:
Egy nagyon kedves, szelíd, jó humorú Helgát ismerek, hát ez jut eszembe róla :-).
16/21 anonim válasza:
Én a Helgát és az Olgát utálom legjobban a női nevek közül. Olyan, mint az alga.
17/21 anonim válasza:
Egyrészt nem tetszik a hatása, nekem kicsit hideg.
Másrészt egy alapvetően jóindulatú ismerősöm jut róla eszembe, aki olyan sötét, mint az éjszaka... kevés olyan buta embert láttam életemben, tényleg...
18/21 anonim válasza:
AZÉRTIS MINDENKINEK RÁNYOMTAM A ZÖLD KEZET!!!!
A lepontozók meg elmennek a........... -.-
19/21 anonim válasza:
No, ez az,utolsó. A lepontozóknak lehetne ennél sokkal jobb játéka is. Egyébként pedig ki mit vet, azt is aratja, mert akár a bumeráng, visszajön, amit másoknak adunk.Ha kedvességet, szeretetet adunk, azt, ha gonoszkodást, akkor pedig azt. Amit másokról mondtok, annak sokkal több köze van hozzátok. Hiszen mindenki csak azt tudja adni, ami a szívében van. Ha szeméttel van teli, akkor a szemetet, de lehet virágot is válaszként adni.
20/21 anonim válasza:
Fogyatékos lepontozók!a véleményemet kérdezték,én pedig leírtam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!