Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi szoknyapecér,...

Ha egy férfi szoknyapecér, akkor elnézzük, ha egy nő ledérebb, máris megszóljuk?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi tart több vasat a tűzben, a társadalom nagy része csak rálegyint, mondván, hogy "hajtja a vadászösztön", meg "majd lehiggad". Ha azonban egy nő fűzöget egyszerre több pasit, akkor az már "erkölcstelen, könnyűvérű", és egyéb nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illetik sokan. Miért? Egy nő nem élhet szabadelvűen? (gyerek nélkül gondolom, ha anya a nő, természetesen én sem értek egyet a dologgal)
2013. jan. 6. 23:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét nemről meg van a magam véleménye, ha több vasat tart a tűzben.
2013. jan. 7. 15:23
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem tolerálható. Attól, hogy adott a lehetőség a hülyeség elkövetésére, még nem kötelező élni vele!
2013. jan. 7. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!