Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi szoknyapecér,...

Ha egy férfi szoknyapecér, akkor elnézzük, ha egy nő ledérebb, máris megszóljuk?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi tart több vasat a tűzben, a társadalom nagy része csak rálegyint, mondván, hogy "hajtja a vadászösztön", meg "majd lehiggad". Ha azonban egy nő fűzöget egyszerre több pasit, akkor az már "erkölcstelen, könnyűvérű", és egyéb nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illetik sokan. Miért? Egy nő nem élhet szabadelvűen? (gyerek nélkül gondolom, ha anya a nő, természetesen én sem értek egyet a dologgal)
2013. jan. 6. 23:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A véleményem az, hogy ebben is megy a férfi-nő egymásra mutogatás. Ha egy férfi csinál ilyet, akkor a nők szemében ő egy sz@rházi, szoknyapecér, k0csög, ha pedig nő, akkor ő lesz a nagy női "szabadságharcos", miért ne tehetné ha a férfiaknak is szabad, és hasonlók.

De ugye ez működik fordítva is. A férfi, aki millió nővel hált, az a többi férfi szemében a falu bikája, ha pedig a nő hempereg agyba-főbe, akkor az büdös luvnya.

Persze szeretném kihangsúlyozni, hogy ez mindkét oldalról csak egy réteget képvisel, szerintem a többség mindkét nemnél a hosszútávú kapcsolatok híve.

Amúgy nők szempontjából talán azért tartom "gázabbnak" a dolgot, mert míg egy férfinak egy egy-éjszakás kalandhoz is jó duma/humorérzék/külső/pénz, vagy ezek összessége szükséges, addig egy nőnek elég annyit mondania, hogy "Akarsz d#gni?", és ha nem sokkal rondább az ördögnél, máris sínen van.

2013. jan. 7. 00:13
 12/22 anonim ***** válasza:
45%
Hülye társadalmi berögződés. Én sem értek egyet egyik fél csapongó életvitelével sem.
2013. jan. 7. 00:14
 13/22 anonim ***** válasza:
23%
Azért ez nem így megy, egy magára valamit adó nő nem fekszik le akárkivel, innentől kezdve pedig nem sokkal könnyebb férfit szerezni csak szexre, mint a férfiaknak nőt.
2013. jan. 7. 00:31
 14/22 anonim ***** válasza:
84%
Ez a "ha egy nő lefekszik széttárt lábbal, mindenki szívesen megcsinálja" annyira nem igaz. Vagy csak nem gondoltok bele. Ebbe MINDEN nő beletartozik, nemcsak a szexi csajok. Az is, aki ronda, kórosan elhízott, ősöreg, tele van a feje gennyes pattanásokkal vagy szőrös szemölcsökkel, szőrös a háta, esetleg a feje is... és ők is nők. Őket is megdugnák, csak annyit kell tenniük, hogy széttegyék a lábukat?
2013. jan. 7. 00:37
 15/22 anonim ***** válasza:
72%

"Azért ez nem így megy, egy magára valamit adó nő nem fekszik le akárkivel, innentől kezdve pedig nem sokkal könnyebb férfit szerezni csak szexre, mint a férfiaknak nőt."

Egy magára valamit adó férfi sem dugja be akárhova a lompost. De ebbe a kategóriába nem feltétlenül csak azok tartoznak bele, akik magukra akármit is adnak. Persze nem is feltétlenül zárja ki.

"Az is, aki ronda, kórosan elhízott, ősöreg, tele van a feje gennyes pattanásokkal vagy szőrös szemölcsökkel, szőrös a háta, esetleg a feje is... és ők is nők. Őket is megdugnák, csak annyit kell tenniük, hogy széttegyék a lábukat?"

Csak a fentit tudom ismételni. Nem biztos, hogy akárki meghúzná, de ha több férfival eljátszaná, előbb-utóbb biztos.

2013. jan. 7. 00:49
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindig így volt, és így is lesz.

Gondolom azért mondják, mert a nő a befogadó fél. (azért nem mindegy hány embert -és milyen időközönként- enged magába...mondom ezt nőként :))

Meghát a nőkről él ez a kép, hogy ők romantikusabbak, érzelmesebbek, nem csak húst látnak ha egy ellenkező nemű emberre néznek. Ezzel a kialakult képpel nem fér össze az, ha valaki kettesével falja a pasikat.

2013. jan. 7. 00:58
 17/22 anonim ***** válasza:
77%
Ha előtted teszi magát sok-sok ideig egy rusnya konyhás néni, előbb-utóbb 100%, hogy meghúzod?
2013. jan. 7. 00:58
 18/22 anonim ***** válasza:
72%

"Ha előtted teszi magát sok-sok ideig egy rusnya konyhás néni, előbb-utóbb 100%, hogy meghúzod?"

Nem említettem, hogy ez idő kérdése, pusztán csak hozzáállásé és ízlésé.

De kitartok amellett, hogy könnyebben találna magának olyat, akinek gusztusa van rá, mint ugyanez férfiben.

Amúgy én nem, mivel én a komoly kapcsolat híve vagyok, mindig is az voltam. Pedig férfi vagyok, ráadásul fiatal.

2013. jan. 7. 01:07
 19/22 anonim ***** válasza:
78%
Nekem egyformán ribanc mindkettő. De semmiképp sem férfi, ill. semmiképp sem nő. Nálam az nem itt kezdődik.
2013. jan. 7. 01:41
 20/22 anonim ***** válasza:
89%
De utálom ezt a kulcsos hasonlatot... :) attól még mert azt a kulcsot bedugják a lakatba nem biztos hogy nyitni fogja. :) Próbálkozni lehet, mivel a lakat sem tudja melyik lesz a megfelelő kulcs.
2013. jan. 7. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!