Szerintetek a Zsejke szép név?
Figyelt kérdés
nekem nagyon tetszik. Az első lányom tuti Lili lesz, de ha születne még 1, szívesen adnám ezt a nevet.
Vélemény?
Egy Wass Albert regényből vettem, kedvenc íróm, ez is az egyik oka. De maga a név is olyan ritka és különleges
2013. jan. 6. 04:13
21/22 anonim válasza:
Nekem tetszik. :) A Lili viszont nagyon elcsépelt és unalmas, ha már az egyik lányodnak különleges a neve, a másiknak is az legyen! ;)
22/22 anonim válasza:
"ma egy bölcsis/ovis csoportban ha 3 Lili nincs, akkor egy sem."
Ez azt jelenti, hogy amikorra a Kérdező gyerek ovis lesz, addigra nem lesz ilyen felkapott név. ;)
Egyébként én mindig irigyeltem a tucatnevű embereket, utáltam, hogy én kilógok a nevemmel a sorból. Szóval ha én most ovis volnék, az elterjedtség biztosan a Lili név mellett szólna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!