Utálom az apámat ez természetes?
Figyelt kérdés
az apám már a születésem előtt is alkoholista volt anyukámat majdnem megfolytotta amikor a tesómmal volt terhes ... anyukám szinte teljesen beleőrűlt az eegészbe ... az apám sajna még mindig ilyen de szerencsénkre nem bántott testileg... de inkább lelkileg .. de azt nagyon .... amikor 11 éves lettem anyukámék elváltak de eddig azért nem váltak el mert anyukám félt hogy apa nélkűl founk felnőni meg a rengeteg tartozás miatt sem mert s végűl a a tesómmal és az anyukámmal a keresztanyukámékhoz költöztünk.... de az apám továra is lesz*r minket a fennmaradó hitelt sem fizeti a gyerektartást sem fizeti és még mindig alkoholista ja és rákos is volt az apám... de valahogy meggyógyult.... a mai napig is ugy gyűlölöm az apámat hiogy szinte letagadnám........... 13 éves vagyok.....2013. jan. 5. 17:43
11/12 anonim válasza:
Szerintem a butaság ott kezdődik hogy váltig állítod és bizonygatod a téveszméidet másoknak.
12/12 A kérdező kommentje:
nem tudom de most azt mondjátok hogy természetes hogy utálod de azt is mondjátok hogy nem természetes .... és amm... nem verte anyukámat hanem ... csak majdnem így fenyegette meg...... és anyukám 18 évesen ment hozzá az apámhoz...és anyukámnak ő volt az első nagyszerelme......de csak a nászúton tudta meg hogy az alkohol hogyan hat rá..... de... amm..csak azt hitte hogy a buli hangulata miatt... és utánna már csak azt vette észre hogy iszik iszik iszik .... miden nap még én 6 éves fejjel kértem meg hogy .. hagyja abba a piálást..és aznap abbahagyta de utánna megint ivott.Lopkpdta a pénzünket .... lelkileg terrorizált ugy feküdtünk le aludni hogy spray volt melletünk meg vasbot ....
2013. jan. 7. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!