2 éve van egy kapcsolatom egy férfival. Egymásnak nagyon fontosak vagyunk legalább hetente találkozunk, bár 350 km választ el bennünket. Nagyon szerelmesnek mondja magát a pasim, de sajnos elkötelezett. Abba még belenyugodnék, hogy tiszteli a feleségét, és nem akarja megbántani, elhagyni, de azt nem tudom megemészteni, ha már belém szerelmes, miért élnek házaséletet, szinte ugyanolyan gyakran, mint azt velem teszi. van olyan, hogy kötelességből?
Lehet,hogy neked fontos a pasas,de neki csak egy változatosság vagy.Ha szeretne,akkor elválna a feleségétől.Miért kezdtél nős emberrel egyáltalán ?
2009. aug. 26. 21:33
2/44 anonim válasza:
szerintem a férfiak többsége nem fekszik le egy nővel kötelességből, akkor sem, ha a felesége.
bizonyára szereti őt is, szeretne neki örömöt okozni, meg magának is persze. nem hűltek ki a vágyai iránta, ez azt jelenti.
2009. aug. 26. 21:34
3/44 anonim válasza:
Én sem értem. Egyáltalán: tudja a felesége, hogy veled kapcsolata van? És mi a szándéka a párodnak? Netán az, hogy egy hivatalos és egy nem hivatalos feleséget tartson? Ez számára valóban kényelmes volna, de számodra megalázó. Kötelességből nem kell sem a volt, sem a jelenlegi feleséggel lefeküdni pláne akkor, ha állítólag mást /téged/ szeret. Tisztázd vele a státusodat minél előbb!
2009. aug. 26. 21:35
4/44 anonim válasza:
A feleség még nem kérdezte meg, hogy a férje mért fekszik le mással???
Ha képes vagy egy olyan pasival lenni, akinek felesége van, törődj bele, hogy házaséletet él vele. Hiszen házas!!!
Ha meg nem tetszik, hagyd el, vagy ő hagyja el a feleségét.
Szegény nő...
2009. aug. 26. 21:37
5/44 A kérdező kommentje:
De képes értem hetente a 350 km-ert leutazni. Tehát szeret engem. Vagy nem? Szeretőt közelebb is találhatna magának, nem ? Szerethet egyszerre 2 nőt?
2009. aug. 26. 21:38
6/44 anonim válasza:
És kibe szerelmes?Már neharagudj...
2009. aug. 26. 21:41
7/44 anonim válasza:
Provokálásnak szántad a kérdésed?
Nem gondolod,hogy te vagy az akinek ebben a háromszögben nincs keresni valója?
Gusztustalanok vagytok mindketten.
Szegény feleséget csak sajnálni lehet az ocsmány férje miatt.
2009. aug. 26. 21:47
8/44 anonim válasza:
biztos, hogy szeret téged is.
igen, lehet egyszerre két embert is szeretni.
2009. aug. 26. 21:49
9/44 A kérdező kommentje:
Nem akarok én senkit se provokálni. Hiszen mindenki anonym, senkit nem ismerhetek itt. csak a véleményetekre lennék kíváncsi. Nemrég a párom fontolóra vette, hogy hozzám költözik. Nem tudom a dolgok fényében, hogyan döntsek.
2009. aug. 26. 21:53
10/44 anonim válasza:
Sajnos azt kell mondjam, hogy csak kihasznál téged. Izgalmas vagy, mint tiltott gyümölcs, de nem vagy több ennél. Ráadásul jó messze vagy a családi fészektől így kicsi az esély, hogy belepiszkítasz. A biztonság miatt utazik 350 km-t. Találna szeretőt közelebb is, csak úgy a lebukás is közelebb lenne. Így nem futhat veled össze nap mint nap az utcán és te sem láthatod, hogy a feleségével boldog házasságban él. Ráadásul az asszonyka szerintem semmit nem is sejt, hiszen még a nemi életük is rendben van. Tuti szerető vagy, ráadásul még megértő is. Majdhogy nem még sajnálod is amiért kötelességből szeretkezik a feleségével. Sajnálom. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!