Nővérem folyamatosan hazudik. Mindig le kell mondanom a programjaimat, meg utolsó pillanatban szól, hogy vigyázzak a kislányára. Mit tehetnék?
Nyár van, ráérek, ezért mondtam nővéremnek, ha kell vigyázok a kislányra, elhozom a bölcsiből. (Szüleink nyaralnak, szeptember közepén jönnek haza). Szólt eddig elég sokszor. Múlthét szombaton rákérdeztem, a héten számíthatok-e rá, hogy mennem kell-e a bölcsibe, vagy csinálhatok valami más programot. Mondta, hogy persze, ráér. (Most rúgták ki a m.helyéről, nemrég vált el.) Mondtam neki, hogy jó, rendben. Vasárnap este szóltam neki, hogy akkor hétfőn megyünk moziba egy barátnőmmel, biztos hogy nem kell-e a segítségem. (csak mellesleg annyit, nincs mozi a városunkban, csak a szomszéd városban). Moziban ültünk hétfőn, kaptam egy sms-t, 3kor (fél5ig van bölcsi), hogy menjek a kislányért, mert ő "nem ér rá". Mondom jó, otthagytam a barátnőmet, épphogy negyed5kor beléptem a bölcsi ajtaján. Írtam tesómnak sms-t (mert mikor hívtam kinyomta), hogy elhoztam a kislányt, máskor szóljon előre. Mondta hogy oké, máskor nem lesz ilyen. tegnap egy cukrászdában ültem, 3:45kor jött az sms, menjek a kislányért. Süteményem felét otthagytam, elmentem a bölcsibe. hoztam haza a kislányt, láttam nővéremet hogy a házuk előtt sétálgat, ment el otthonról. Hívtam, látta hogy én vagyok, nem vette fel (láttam, amíg várta, hogy átmehessen a zebrán). Ma szintén ugyan ez volt, annyi különbséggel, hogy most fürdeni mentünk volna (szabad strandra), de indulás előtt 10 perccel megint jön 1 sms, hogy menjek a gyerekért. A kislány most is épp velem van, mesét néz. Nagyon szeretem, örülök ha vigyázhatok rá, de ha már szólok tesómnak, hogy programom van, hadd ne kelljen lemondanom utolsó percben, mert neki "hirtelen" eszébe jut, hogy programja van. Az sem érdekel, ilyenkor hol van, mert azt hazudja, hogy "melót megy keresni", de hol vannak állás interjúk 4 után? Tényleg én vagyok önző, mert csak annyit kérek, 1 nappal előtte szóljon ha "dolga van"? Ti mit tennétek?
(Holnap egy barátnőmékhez mennék grillezni, úgy hogy ott is aludnék, de attól félek ezt is le kell mondanom.)
21.40-es vagyok.
Na, ezt használja ki a nővéred, hogy inkább a gyerkőc érdekét nézed.
De gondolj bele, hosszabb távon nem az a jobb neki, ha az anyukáját kissé megnevelitek?
Egyébként gratula, hogy végre kiálltál magadért! :)
A grill partit áttették mára (hálistennek) így nem volt akkora baj. De csütörtökön is én mentem a kislányért, tegnap meg elhozta, ideállított, hogy ő elszalad 1 órára.
Mondtam neki hogy amennyit késik, 5 percenként lóg 1 csokival. Hozott nekem 2 tábla Milkát. (35 percet késett...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!