Mit szólnál, ha félig üres testápolós flakont kapnál karácsonyi ajándékként egyik rokonodtól?
Én nem bírnám ki hogy ne szóljak valamit amikor megkapom. Erre nem mentség az, hogy valaki szegény. Ha nincs pénzem hajtogatok egy elefántot vagy fűzök egy karkötőt 150 forintból.
Kidobnám és legközelebb nem bajlódnék az illető ajándékával, kapna egy tábla csokit és ennyi.
21l
Hát mi apám anyától kaptunk ilyen dobozos gumicukrot úgy hogy a felét mindig megette.
Mi akkor kicsik voltunk, anyunak nem esett jól, hogy ilyen a nagymama....
Nem tudsz vele mit csinálni dobd ki v add vissza :D
Attól függ kitől kaptad. Ha nagymamától vagy idősebb rokontól akkor lehet hogy az illető már kicsit szenilis, de nem akart rosszat. Ebben az esetben nem sértődnék meg.
Sokan a szegénységre fogják. Ha valaki annyira szegény, hogy egy pár száz forintos tusfürdőre ne teljen, akkor vagy ne adjon semmit, vagy keressen olcsóbb ajándékot vagy készítsen ő maga.
Persze előfordulhatnak balesetek is. Nálunk volt olyan, hogy anyum megvett egy tusfürdőcsomagot ajándékba (különlegesebbet), közben meg vett még pár dolgot itthonra. Ezért apukám mikor látta a vásárolt holmit, nem gondolta, hogy ajándékba lesz a tusfürdő. Mikor anyum keresni kezdte, addigra apum már elhasználta a felét :D Persze nyilván utána már nem azt a félig elhasználtat adta oda. Viszont el tudom képzelni, hogy az ajándékozó nem vette észre hogy hasonlóan az én példámhoz, egyik családtagja már használt belőle. Esetleg amit írtak, hogy a gyerekek próbálták ki.
Meg az is előfordulhat, hogy az üzletben folyt ki belőle és szegény ismerősöd mit sem sejtve adta oda neked. Mivel azt írtad, hogy a napfény felé fordítva látszik, ebből arra következtetek, hogy nem átlátszó a flakon, tehát elképzelhető hogy ismerősödnek nem tűnt fel súly alapján.
Viszont ha olyan ismerőstől van aki még messze van a szenilitástól és kinézed belőle, hogy hanyagul csak becsomagolta az első tárgyat amit talált, akkor azon megsértődnék.
Én egyszer távoli rokontól kuponfüzetet kaptam, ránéztem örültem neki, hogy úúristeen 25 ezer Ft-nyi kupon meg kedvezmény van benne :O :D
kinyitottam és a 90%-a ki volt tépve belőle :DD :OO
Aztán elkezdték fényezni magukat, hogy jajj milyen hasznos mennyi kedvezmény van benne stb..mondom ja..akad -.-" :D
Nemtudom, hogy ők hogy gondolták, nekem nem lenne pofám ilyen ajándékot adni senkinek sem, vagy nem veszek és megmondom, hogy ne haragudj, de anyagi gondjaink vannak, vagy kap egy csokit 200ft-ért.
Ugyenezektől kaptam már nagy szatyornyi ajándékot is, ugyanúgy megvolt a nagy öröm stb... belenézek és sima "mezei" szalvéta csomagok voltak benne :D -.-
Nem tudom ki adta neked, de ha valaki külföldről hozta repülővel, akkor előfordulhat, hogy a nyomás hatására kiömlött egy kicsi a flakonból. Én ha repülők mindig egy zacskoba rakom a testápolót, sampont stb. és valami biztos kifolyik. Sajnos amikor az egész csomag tiszta trutyi lesz nehéz megállapítani, melyik is ömlött ki).
Ha nem ez történt akkor nagyon gáz, bár úgy látszik ez divat lett mostanában én két használt könyvet is kaptam két különböző rokontól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!