Ennyi idő után már fura, hogy nem mutatott be a családjának/kisgyerekeinek? Hagyjak még neki időt, vagy erőltessem?
20
Ez duma. Teljesen másképp áll egy nő egy gyerekhez, ha valóban szereti a másik embert.Remélem ki fog derülni a srác előtt, hogy ki vagy-még időben..
Jó feladtam, mivel nem válaszolsz normálisan, inkább feltételezem azt, hogy benned van a hiba, minthogy bennem :)
Nem tudok máshogy a gyerekhez állni, mivel nem ismerem :) Igen szeretem az apukáját. Nyitott vagyok a kicsi felé is, ezért is vagyok benne a kapcsolatba, de óriási felelősség is. Ezt az érzést legyűrheti a szeretet, ezért is szeretnék továbblépni. Most. Nem 2-3 év múlva rájönni, hogy ez a kapcsolat nem működik.
Lehet azt mondod, hogy rideg vagyok, de a szerelem nem minden. Erre nem lehet 40-50 évet tervezni, egy harmadik ember, egy gyerek életét pedig pláne nem
Mostoha (nevelt) fiam felesége meghalt szülés közben. Az egyik nagymama elment gyesre, a kicsi "anyának" szólította, hiába mondtuk, nem jó ez így. A másik nagyi pedig senkit nem tűrt meg a vő közelébe,mert nem volt megfelelő az unoka számára. Ami nem igaz, de mindkettő harcolt a saját igazáért. Közben kallódott az apa, az unoka.
Talán a barátodnak velük is számolni kell, mert ki tudja, milyenek a nagyszülők..
Egy nyugodt időben ülj le a barátoddal beszélni.Hogy tervezi a közös jövőtöket, miért nem mutatott még be a kicsinek. Nagyon sok a lehetőség, ezt mi innen nem fogjuk tudni eldönteni, legfeljebb tippelhetünk. Az pedig kevés.
Szerintem az egy dolog, hogy Te hogy érzel, ha úgy érzed, valószínűleg úgy is van. Neki viszont biztosnak kell lennie benne.
Le lehet pontozni, de a részemről nekem szimpatikus, hogy nem meggondolatlanul mutat be a kicsinek. Ha a gyerek elfogadna, megkedvelne, és netán vége szakadna, a gyerek sérül, mert keresne. Tudat alatt pedig biztos emlékszik az anyukájára, fél évig minden nap vele volt. Nem az arcára, nem a hangjára, vagy illatára, hanem az érzésre. Ezt lehet, hogy egy ilyen epizód felszínre hozná.
Én megfontoltnak tartom a párod, maximálisan a gyerek érdekét nézi. Hagyd rá, ha már biztos lesz magában, menni fog minden rendjén. Lehet, hogy még le kell építenie az emlékeit, ki tudja? Nem láthatsz a fejébe. És van, és kell is lennie olyannak, amit még neked sem mond el. Ezen ne agyalj. Megmérgezheti a kapcsolatot.
@21
Az a baj azzal a mondatoddal, hogy nem neked kell eldönteni, mikor van ideje megismerni a kicsit. Csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!