Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ez ellen?

Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, a barátom 19.Már másfél éve vagyunk együtt.De az utóbbi fél év abból telik, hogy féltékeny vagyok.Mert ugyanis fél évvel ezelőtt megismerkedtem újra egy rég nem látott barátnőmmel, és sokszor találkozgattunk nálunk, úgy, hogy a barátom is itt volt.Sokszor már nem nagyon tettszett hogy ez a barátnőm szó nélkül jön hozzánk, csakúgy szimplán, és nem akartam elküldeni, mert úgy gondoltam hogy bunkóság lenne.Egyre inkább azt éreztem, hogy nemis miattam jön, hanem a barátom miatt, mert észrevettem hogy bejönnek egymásnak. Pl: amikor egymásmellé feküdtek az ágyunkban, mert filmet néztünk, és oda akartam menni közéjük, megharagudott és bepukkadt a barátom. Na ez eléggé durva volt hogy ennyire kimutatja hogy tényleg tettszik neki a csaj. Undorító ez mindkettőjüktől.Aztán mondta a barátom hogy kisérjük is haza a csajt:S Na mondom ez nagyon jó. Semmit nemszóltam csak magamba fordultam hogy miért történik ez pont így.Mikor én készülödtem, vettem fel a cipőmet meg a kulcsot kerestem, megláttam, hogy egymáshoz hajoltak, és majdnem hogy csókot adtak egymásnak, énmeg a barátomra orditottam hogy (BEZÁROD AZ AJTÓT?) és megijedt.Aztán ugye vitát csaptam kettőnk közt, a csajt nemi akartam többé látni.Egyszer észrevettem hogy társkereső oldalon eisztrált, és szerintem megbeszélték valahol a csajjal hogy amjd ott levelezgetnek, a barátom ennyit irt neki először, hogy (na szia hogyvagy?miujság? megtaláltalak csajszi, de kérlek ne mondd el senkinek hogy itt levelezgetünk.gondolom tudod kire gondolok). Ezt irta, és kiderült hogy ugyanabba a suliba járnak, és hogy beszéltek is sokszor. Mostmár tudom hogy nemcsak bebeszélem magamnak a történteket. Nagyon rosszul esik ez nekem azóta is,de ugy érzem hogy a barátom már nem akar tőle semmit, de mégis félek, hogy újra suli idő, és hogy beszélgetni fognak újra. Van egy zene is amit együtt 3-an hallgattunk amit ő mutatott, tudom hogy amior azt a zenét halljuk valahol, akkor rágondol:S és én ezt mindig mondom is neki, biztos elege van belőlem. Szóval azóta is szinte minden nap felhozom neki ezt az egészet. Szerintetek ha eljön a suli, lehet köztük valami?:S Iszonyú féltékeny vagyok. Ha esetleg ez ellen nemtudok mit csinálni, akkor mit tegyek, hogy ne legyek ennyire féltékeny, és hogy elfelejtsem ezt a történetet?? Mert ez már pszihés számomra, beleépült az agyamba ez az egész és borzasztó, már nembírom tovább:S
2009. aug. 26. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha eljön a suli, és minden ugyanolyan marad, mint régen, tehát, hogy ilyen nyíltan flörtölnek, akkor én gyorsan kidobnám a pasit!!!
2009. aug. 26. 12:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Sokat jelent nekem ez a kapcsolat mert vannak terveink egymással, szeretem őt, és tudom hogy ő is szeret, de a pasik ilyenek, hogy van egy biztos pont, aztán van még olyan lány aki úgymond elcsábítja vagy én nemtudom. És azért mert ennyire fontos nekem, nem akarom hogy ez megtörténjen újra, pont ezért, mert nem akarom elhagyni.Tenni akarok ez ellen.
2009. aug. 26. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezel rá nyíltan ?? Érzel-e még irántam valamit? Fontos vagyok a számodra ? Ezt meg kellene beszélni így ne is akard tovább folytatni,mert csak kikészíted vele magad. Hiába ilyenek a pasik ez van lehet neked is pár hónap múlva olyan párod lesz aki mindent elfelejtet veled ,ne gyötörd magad én azt tenném hogy még utoljára megpróbálnék vele komolyan beszélni és ha látod hogy nem jön össze a dolog akkor hagyd, De ne hisztizz ne sírj előtte ne mutasd ki hogy neked ez fáj légy magadura. Tudom hogy vannak közös terveitek (nekem is voltak sőt minden egyes barátomnál volt ) de elmúlt kész ! Figyi ha akarsz írj nekem privit beszélgetünk :) Szorítok neked !!!!:)
2009. aug. 26. 12:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Figyelj , lehet, hogy szerinted a pasik ilyenek de te nem gondolod magadról, hogy többet érdemelsz?

Van az a fajta szerelem ami kölcsönös és van az amire azt mondják , hogy egyoldalú.

A leírtak alapján az utóbbiról van szó. Nos, ha te eldöntötted , hogy így is mellette maradsz, akkor esetleg megpróbálhatnád nem emlegetni és előhozni a féltékenykedésedet. Legyél kellemes , vonzó, kedves, nyugodt. Ismertem már olyan fiút is, aki nem akarta megcsalni a barátnőjét de az annyit mondta neki, hogy úgyis tudom, hogy megcsalsz meg másra gondolsz, míg végül így lett.

Visszatérve , ha én tapasztalnám ezt a viselkedést a barátomnál , akármennyire fájna, elbúcsúznék tőle, hadd menjen. Ha meg maradni akar, akkor tegyen a kapcsolatért ő is.

2009. aug. 26. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Elöző vagyok .

És amikor mindennap felhozod neki mit reagál??

6/9 anonim ***** válasza:
az utolsó elötti voltam :D
 7/9 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést sokszor felteszem neki hogy szeret e még engem, meghogy jó e veem lenni, és hogy fontos vagyok e még neki meg ilyeneket mindig kérdezek, tőle, mindig aztválaszolja hogy ne sokkoljam ilyenekkel, mert erre tudnom kell a választ hogy igenis fontos vagyok neki és hogy szeret. Amikor felhozom neki ezt a féltékenységet hogy csaj meg stb..., akkor mindig aztmondja hogy hagyjam már békén, és hogy elege van ebből hogy mindig ezzel piszkálom őt. Soha nem ad a kérdéseimre megfelelő választ, mert mindig csak ezt hajtogatja, hogy hagyjam már ilyenekkel békén.
2009. aug. 26. 13:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem már a filmes és hazakísérős "incidens" után ki kellett volna adnod az útját. Jó eséllyel az a helyzet, hogy a kapcsolatotok már döglődik, a barátod részéről 100%, hogy kihűlt és csak azért van veled, mert nincs más és nem akar egyedül lenni. De ahogy látni fogja, hogy a másik lánynál biztos a helye, akkor úgy ott fog hagyni mint eb a Szaharát. A "kihűlős" verziót erősíti az is, hogy nem ad meggyőző válaszokat a kérdéseidre. Arról nem is beszélve, hogy amit a másik lánynak írt a neten, az szakító ok lenne a párok 99%-ánál. Szóval, jobban jársz, ha keresel mást.

A fiúknál se normális, hogy kikezdenek mindenkivel a párjuk mellett, annyi még belefér, hogy megnéznek (de CSAK NÉZNEK!) más lányt, de több nem!

U.i. 16 évesen még felesleges tervezned, mert a barátod min. 25 évesen kezd el tervezni...

21F

2009. aug. 26. 15:47
 9/9 anonim válasza:
Azért eléggé csúnya dolog mindkettőjüktől...De van a féltékenységből is többfajta. Van az, mikor nincs alapja, csak annyira szereted, hogy bebeszéled, és van az, amikor már semmi értelme folytatni. Szerintem te az utóbbiban vagy...
2010. jan. 21. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!