Mit tegyek ez ellen?
Figyelj , lehet, hogy szerinted a pasik ilyenek de te nem gondolod magadról, hogy többet érdemelsz?
Van az a fajta szerelem ami kölcsönös és van az amire azt mondják , hogy egyoldalú.
A leírtak alapján az utóbbiról van szó. Nos, ha te eldöntötted , hogy így is mellette maradsz, akkor esetleg megpróbálhatnád nem emlegetni és előhozni a féltékenykedésedet. Legyél kellemes , vonzó, kedves, nyugodt. Ismertem már olyan fiút is, aki nem akarta megcsalni a barátnőjét de az annyit mondta neki, hogy úgyis tudom, hogy megcsalsz meg másra gondolsz, míg végül így lett.
Visszatérve , ha én tapasztalnám ezt a viselkedést a barátomnál , akármennyire fájna, elbúcsúznék tőle, hadd menjen. Ha meg maradni akar, akkor tegyen a kapcsolatért ő is.
Elöző vagyok .
És amikor mindennap felhozod neki mit reagál??
Szerintem már a filmes és hazakísérős "incidens" után ki kellett volna adnod az útját. Jó eséllyel az a helyzet, hogy a kapcsolatotok már döglődik, a barátod részéről 100%, hogy kihűlt és csak azért van veled, mert nincs más és nem akar egyedül lenni. De ahogy látni fogja, hogy a másik lánynál biztos a helye, akkor úgy ott fog hagyni mint eb a Szaharát. A "kihűlős" verziót erősíti az is, hogy nem ad meggyőző válaszokat a kérdéseidre. Arról nem is beszélve, hogy amit a másik lánynak írt a neten, az szakító ok lenne a párok 99%-ánál. Szóval, jobban jársz, ha keresel mást.
A fiúknál se normális, hogy kikezdenek mindenkivel a párjuk mellett, annyi még belefér, hogy megnéznek (de CSAK NÉZNEK!) más lányt, de több nem!
U.i. 16 évesen még felesleges tervezned, mert a barátod min. 25 évesen kezd el tervezni...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!