Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a hugom? Most mit...

Miért ilyen a hugom? Most mit csináljak? Csináljak úgy mintha nem tudnék róla hogy elmondta?

Figyelt kérdés

Apu haverjával (X) mostanába tartjuk a kapcsolatot.Levelezünk,smsezünk.De nem lehetne köztünk semmi.Nem is lesz.Neki felesége van,gyereke,és 36 éves.Én 15 vagyok.Van egy hugom (12) aki mindent elmond anyuéknak rólam.Nincs olyan téma.Amit nem mondana el.Kezdem nagyon megutálni.És hiába mondom neki,hogy neki lesz rosszabb pár év múlva ha így folytatja,meg nem ilyen egy igazi testvér... kiröhög,meg mindent mondd rám.

Megtudta,hogy X-el találkozóm lesz 20.án.Mert megbeszéltük hogy innen nem messze tőlem a búcsúba összefutunk...beszélgetünk meg hülyülünk.Jött velem hugom is (mert mindenhova magammal kell vinnem).Anyuéknak egyből szólt,hogy figyeljenek rám,és ne engedjenek közel X-hez.

X eddig mindig motorral jött és elvitt motorozni.Anyuék nagyon jól tudják hogy szeretem a motorokat,mégis tegnap azt mondta apu X-nek hogy nehogy motorral jöjjön,mert nem vihet engem többet.

Nem tudom mit csináljak...Hugomnak bármit is mondok,úgyis elmondja anyuéknak hogy lecsesztem vagy valami.Anyuéknak meg érdekes lenne csak úgy azt mondani hogy X-el nincsen semmi...

Mi legyen?Hugommal?X-el?Csináljak úgy mintha nem tudnék róla hogy anyuék tudnak róla?És menjen minden úgy ahog eddig? Motorozást kivéve :(

Segítsetek.:\\\'(

2009. aug. 26. 08:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj,de te mire számítasz?? 36 éves férfi 1 dolgot akarhat egy 15 éves kislánytól.ha ezt megkapja,le leszel koppintva. azt gondolod,hogy majd vár rád még 3 évet, tönkreteszi a "jó"hírét,hogy egy olyan lánnyal legyen,aki a lánya lehetne? vagy hogy feleségül vesz? 15 évesen ne feltétlenül a pasizáson járjon az eszed, vagy ha igen akkor ne 30 éves férfiakkal,hanem korodbeliekkel találkozgass. a hugod nagyon okos.
2009. aug. 26. 20:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A húgodnak igaza van nagyon vigyázz magadra hidd el az a fickó nem csak motorozni szeretne veled ez biztos. Hidd el nekem és a többieknek. Majd ha felnőtt leszel és vissza gondolsz akkor hálás leszel a húgodnak hogy megmentette lehet az egész életedet. Gondolkozz és te is rá jössz magadtól.
2009. aug. 26. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!