Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a hugom? Most mit...

Miért ilyen a hugom? Most mit csináljak? Csináljak úgy mintha nem tudnék róla hogy elmondta?

Figyelt kérdés

Apu haverjával (X) mostanába tartjuk a kapcsolatot.Levelezünk,smsezünk.De nem lehetne köztünk semmi.Nem is lesz.Neki felesége van,gyereke,és 36 éves.Én 15 vagyok.Van egy hugom (12) aki mindent elmond anyuéknak rólam.Nincs olyan téma.Amit nem mondana el.Kezdem nagyon megutálni.És hiába mondom neki,hogy neki lesz rosszabb pár év múlva ha így folytatja,meg nem ilyen egy igazi testvér... kiröhög,meg mindent mondd rám.

Megtudta,hogy X-el találkozóm lesz 20.án.Mert megbeszéltük hogy innen nem messze tőlem a búcsúba összefutunk...beszélgetünk meg hülyülünk.Jött velem hugom is (mert mindenhova magammal kell vinnem).Anyuéknak egyből szólt,hogy figyeljenek rám,és ne engedjenek közel X-hez.

X eddig mindig motorral jött és elvitt motorozni.Anyuék nagyon jól tudják hogy szeretem a motorokat,mégis tegnap azt mondta apu X-nek hogy nehogy motorral jöjjön,mert nem vihet engem többet.

Nem tudom mit csináljak...Hugomnak bármit is mondok,úgyis elmondja anyuéknak hogy lecsesztem vagy valami.Anyuéknak meg érdekes lenne csak úgy azt mondani hogy X-el nincsen semmi...

Mi legyen?Hugommal?X-el?Csináljak úgy mintha nem tudnék róla hogy anyuék tudnak róla?És menjen minden úgy ahog eddig? Motorozást kivéve :(

Segítsetek.:\\\'(

2009. aug. 26. 08:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
A 12éves hugod normálisabb mint te.Mit gondolsz,a manusz azért akar veled találkozni hogy "hülyüljetek"?Ha HA,NAGYON VICCES!A manusz undorito,te meg egy kis hlye vagy,neharagudj.És anyudéknak meg tök igazuk van
2009. aug. 26. 08:55
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Igazat adok az előttem szólónak.
2009. aug. 26. 09:08
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Orulj neki, hogy elmondja a hugod, lehet egy hatalmas csalodastol vagy egy esetleges abortusztol ment meg eppen.

Egy ennyi idos faszi nem "hulyulni" akar, de bizonyara te is tudod...

2009. aug. 26. 09:11
 4/12 anonim válasza:
86%

omg, mit akarsz azzal a 21 évvel idősebb faszival? szted tényleg csak azért találkozik veled mert szeret téged?

csak meg akar baszni és kész, hagyd a **** családja van, a hugod meg jófej mert nem hagya hogy el**** az életed, és így anyánék megakadályozzák

2009. aug. 26. 09:24
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
komolyan.. mit akarsz te attól a pasitól? Igazuk van az előttem szólóknak..gondolkozz!!
2009. aug. 26. 09:49
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy 36 éves férfi csak "hülyülni" akar egy 15 éves lánnyal, azért viszi motorozni, meg ide-oda? Hogy MÉG nincs semmi vele... hát, inkább örülj neki. Keress egy korosztályodbeli barátot inkább!
2009. aug. 26. 09:54
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

"Anyuéknak egyből szólt,hogy figyeljenek rám,és ne engedjenek közel X-hez."

Ha egy 12 éves gyerkőc képes ép ésszel felfogni, és mérlegelni, hogy amit Te csinálsz az nem jó, akkor szerintem itt nem a hugodról kellene kérdezni, hanem a saját-, és X erkölcsi nívójáról.

2009. aug. 26. 10:31
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Igazuk van az előttem szólóknak. Tartsd magad távol tőle. Majd találsz korodban magadhoz valót.
2009. aug. 26. 10:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor felnőlsz akkor majd összeteszed két kezed, hogy ahúgod árulkodós volt és ezért nem találkozgathattál a 36 éves ismerődötökkel. Hidd el egy 36 éves hapsi, nem azért találkozgat egy tizenéves kislánnyal, mert a barátj akar lenni. Előbb-utóbb bizny rátér majd a lényegre, hogy lefektessen. S ha akkor nem mész bele, szerencsés esetben nem keres többet. Szerencsétlen esetben azt hogy eddig találkozgattál vele (mert ha találkozgatsz vele előre megbeszélt időpontokban az bizony randi) igennek veszi és megerőszakol. Semmi keresnivalója melletted, semmi dolga veled. Bizony én megtiltanám, hogy msn-ezz meg sms-ezz vele. Szerintem felejtsd el X-et. Senki sem hiszi el, hogy X-el csak barátok vagytok. X biztos, hogy csak friss húsra vágyik. Jól teszed, ha vigyázol magadra. Apukád jól teszi, ha nem enged el X-el. Egyszer majd te is belátod.
2009. aug. 26. 10:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
a 12 éves hugod az okos. 15 éves vagy, és egy 36 évessel "kavarsz"? jólteszi a hugod h elmondja a szüleidnek. és nem ő fogja megbánni, hanem te ha ezt tovább folytatod.
2009. aug. 26. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!