Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lelki terrorbol hogy meneküljünk?

Lelki terrorbol hogy meneküljünk?

Figyelt kérdés
Anyám lelkileg kicsinálja a családot, hihetelen rossz indulatu, annyira belemászik a másik lelkébe, multkor felnött tesoimat megütötte, azt mondja mi bántjuk öt. Mi rajta kivül nagyon szeretjük egymást, ö minket nem (ezt ö mondta). Az a nagy gond egy házban lakunk, a szét költözés és a ház eladása lehetetlen, mindent megprobáltunk, h ne bántson minket, de semmi. Mindig kell neki vki h megalázza, már beszéltünk a dokival, azt mondta nem tud vele mit kezdeni, annyira el vagyunk keseredve. Olyan választ szeretnék kérni, aki tudna jo tanácsot adni, nem tudjuk mi legyen, apám nagyon jo ember, és véd minket, de már öt is kicsinálta lelkileg. Nem tudjuk rá venni h menjen dokihoz, azt mondja nem örült. Félünk töle, azt mondta ha nem számitunk rá knyir mindenkit, csodálja h nem zárjuk a szoba ajtokat. Nem tudom mi legyen?
2013. jan. 1. 16:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha az a "képes bántani bárkit" fizikai bántalmazásra vonatkozik, én menekülnék. Főleg a gyerekek miatt, és addig, ameddig nincs baj, mert visszacsinálni már nem lehet, akkor sem, ha anyutok beteg. Nem gondoltam, hogy ilyen súlyos a dolog! Tönkrementek mind! Nem lehetne kezeltetni?

Világéletemben voltak körülöttem terrorizáló egyének, úgyhogy nem a levegőbe beszélek, és nem úgy, hogy nem tudom, miről van szó.

2013. jan. 1. 23:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom elképzelni, hogy egy tucat felnőtt ember ennyire tehetetlen legyen egyetlen egyel szemben. Nincs köztetek legalább egy agresszor típus, aki mint egy alfahím a farkasok között egy durva odamordulással helyretenné a sorból kilógót?

Nekem a tesóm tudta kezelni a szintén idegbeteg anyánkat. Elég volt egyszer egyszer a nyakára tennie a kést és a falhoz szorítva a fülébe sziszegnie, hogy utána pár hétre nyugi legyen a házban.

2013. jan. 2. 04:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Családon belüli erőszak. ott vagytok tanúnak, jelentsétek fel, hívjatok rendőrt. Valahogy zárassátok börtönbe vagy elvonóra v vmi és akkor tiétek a ház és megszabadultok tőle:) vagy zárjátok be egy szobába xD kaját adjatok neki azért
2013. jan. 2. 07:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Vagy kocsival menjetek el jóóóó messzire és hagyjátok ott!! lehet külföldön is :DD
2013. jan. 2. 07:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!