Szerintetek visszaadjam vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az pám állandóan ver minden kis dolgokért ha nem csinálok semmit akkor bas@ogat valamivel hogy én feldühödjek és utána megint megver, de szószerint úgyhogy hogy ököllel a fogamba üt meg mindenhova és kök zöld foltos leszek mindenütt. Pedig én mindenben segítek nekik, jófiú vagyok, mégis állandűan nevetséges dolgokért ami minden családban van megver és érződik rajat olyankor hogy engem soha a büdös életben nem szeretett már amikor megszülettem azóta ver , néha az anyámmal együtt, és a hüly@e növéremet szeretik. Visszadjam neki nekem is van erőm csak félek mivel a szomszédok is az apám pártját fogják a nagymamám is nemtudom miért, kiskorom óta ígyy van szóval félek hogy akkor mehetek az utcára. Sajnos elköltözni em tudok sehova pénz nélkül ezt gondolom meglehet érteni, viszont a folyamatos mint lelki mint fizikai ántalmazások már kiskorom óta amiatt nincsenek barátaim és haverjaim egyébként nagyon megvisel már tavaly öngyilkos akartam lenni, ez nem élet. ERrőm az nekem is lenne hogy visszadaom neki tehát megütöm de akkor utána csak én kerülök el innen. MOndtam nekik hogy menjünk egy pszichologushoz is megebszélni a dolgokat de nem hajlandóak vajon miért? Mert nincs is semmi baj ők ok nélkül csinálják ezt amikor idegesek. 19F2013. jan. 1. 14:52
11/11 A kérdező kommentje:
Az igaz. Köszönöm szépen a válasokat.
2013. jan. 1. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!