Szerintetek nem lenne ciki?
kilencedikes leszek és a tankönyvekért holnapután kell elmenni.a suli itt van a közelbe ,de anyám el akar kísérni:S mondtam neki h nem kell,el tudom intézni egyedül is,de akkor is el akar kísérni:S:S
sztetek ez nem lesz ciki?
Nem ciki ez. Elsőre velem is eljött anyu. Mondjuk attól ki voltam akadva (szerintem joggal), amikor másodikban mentem a könyvekért, és volt olyan, hogy csak a szülő jött a cuccokért (gyereke nélkül), 3 km-es sor, ott állok már másfél órája, amikor a "kedves szülő" megérkezik, és már furakszik is előre, a könyvosztó tanár meg óbégat, hogy "a felnőtteket engedjétek előre!!". Biztos nekem olyan vicces volt kivárni a soromat, hogy még 20 szülőt magam elé engedjek, mert ő nyilván jobban siet.
Bocs, ez csak így eszembe jutott, ez még 7 év távlatából is felidegesít, pedig azóta már nekem is van gyerekem (na jó, még kicsi), szóval szerintem ha anyukád nem furakszik csak azon az alapon, hogy ő szülő (ejj de utálom ezt a szót), akkor semmi ciki nem lesz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!