Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem lenne ciki?

Szerintetek nem lenne ciki?

Figyelt kérdés

kilencedikes leszek és a tankönyvekért holnapután kell elmenni.a suli itt van a közelbe ,de anyám el akar kísérni:S mondtam neki h nem kell,el tudom intézni egyedül is,de akkor is el akar kísérni:S:S

sztetek ez nem lesz ciki?

2009. aug. 25. 19:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mit meg nem adnék ha egyszer apám cipelkte volna haza a könyveimet helyettem....:)))) viccen kivül,szerintem ez nem gáz.
2009. aug. 25. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is most leszek 12.-es,ahogy már valaki írta,ma voltam a könyvekért,és tényleg sok mindenkivel ott volt valamelyik szülő,abszolút nem feltűnő/ciki/kirívó :D nyugi:)
2009. aug. 25. 20:54
 13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat:))))megnyugodtam:)
2009. aug. 25. 21:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én egy anyuka vagyok,ma voltunk a 9.-es fiammal a könyvekért,eszébe nem jutott,hogy ciki,szinte mindenkivel volt szülő.Utána megebédeltünk egy étteremben,vásároltunk pár dolgot a sulikezdéshez.Tök jó volt ez a nap mindkettőnknek :))
2009. aug. 25. 21:19
 15/17 A kérdező kommentje:
:)))
2009. aug. 25. 21:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem ciki ez. Elsőre velem is eljött anyu. Mondjuk attól ki voltam akadva (szerintem joggal), amikor másodikban mentem a könyvekért, és volt olyan, hogy csak a szülő jött a cuccokért (gyereke nélkül), 3 km-es sor, ott állok már másfél órája, amikor a "kedves szülő" megérkezik, és már furakszik is előre, a könyvosztó tanár meg óbégat, hogy "a felnőtteket engedjétek előre!!". Biztos nekem olyan vicces volt kivárni a soromat, hogy még 20 szülőt magam elé engedjek, mert ő nyilván jobban siet.

Bocs, ez csak így eszembe jutott, ez még 7 év távlatából is felidegesít, pedig azóta már nekem is van gyerekem (na jó, még kicsi), szóval szerintem ha anyukád nem furakszik csak azon az alapon, hogy ő szülő (ejj de utálom ezt a szót), akkor semmi ciki nem lesz benne.

2009. aug. 25. 21:58
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi a választ:),am nem hinném h furakodna:D
2009. aug. 26. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!