Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem lenne ciki?

Szerintetek nem lenne ciki?

Figyelt kérdés

kilencedikes leszek és a tankönyvekért holnapután kell elmenni.a suli itt van a közelbe ,de anyám el akar kísérni:S mondtam neki h nem kell,el tudom intézni egyedül is,de akkor is el akar kísérni:S:S

sztetek ez nem lesz ciki?

2009. aug. 25. 19:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
velem is jött...legalább volt aki hazacipelje a könyveket,én meg maradtam ismerkedni a többiekkel
2009. aug. 25. 19:59
 2/17 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nem. Hidd el, nem te leszel az egyetlen, akit elkísér az anyukája :)

Engem is elkísért, és akkor szinte mindenki az anyukájával volt! Szóval emiatt ne aggódj..:)

2009. aug. 25. 20:00
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Szia!Szerintem sem lenne ciki én is most leszek kilencedikes és velem is el fog jönni anya.Beriatkozni is jött és egy gyerekkel ott voltak a szülei.Sőt töbségben is voltak.A könyvek meg nehezek és sok,kétlem hogy mindenki egyedül menne értük.Nyugi nem lesz ciki!!
2009. aug. 25. 20:02
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

Én most leszek 12.-es és ma voltam a tankönyvekért, szinte minden elsőssel ott volt az anyukája/apukája. :)

Szóval, nem, nem ciki!

2009. aug. 25. 20:02
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki. Inkább mondd meg neki, hogy jaj de jó, legalább utána beültök valahova kettesben fagyizni. :)
2009. aug. 25. 20:05
 6/17 anonim ***** válasza:
70%

Hát nekem ciki volt,egy vigasztalt,hogy az osztálytársaim 80%át ismertem már innen onnan,így nem tudtam leégni,illetve a fél osztállyal jött vagy apa vagy anya segíteni:)

Unokahugom épp akkor volt elsős illetve lett amikor én végeztem,őt én kísértem el,mert neki is ciki lett volna anyuci:)Így viszont én bevezethettem a suli rejtelmeibe és beavattam a közösségbe:D

2009. aug. 25. 20:08
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 éves vagyok és anyuval járok bulizni. :) Természetes, hogy az édesanyád elkísér. Egyáltalán nem ciki. Annak ciki, akivel nincsenek ott, mert arra sz*rnak a szülei. :D
2009. aug. 25. 20:08
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem te leszel az egyetlen, akivel ott lesz a szülő. És nagyon nem ciki!

Majd jövőre, mikor tudod mi ott a dörgés biztos egyedül intézheted.

Most pedig örülj, hogy anyukád segít, mert sok gyereket le se tojnak a szülei.

2009. aug. 25. 20:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem ciki...
2009. aug. 25. 20:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki, ne aggódj emiatt.

Tuti, hogy nem egyedül a te anyukád lesz ott.

2009. aug. 25. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!