Szerintetek nem lenne ciki?
kilencedikes leszek és a tankönyvekért holnapután kell elmenni.a suli itt van a közelbe ,de anyám el akar kísérni:S mondtam neki h nem kell,el tudom intézni egyedül is,de akkor is el akar kísérni:S:S
sztetek ez nem lesz ciki?
Szerintem nem. Hidd el, nem te leszel az egyetlen, akit elkísér az anyukája :)
Engem is elkísért, és akkor szinte mindenki az anyukájával volt! Szóval emiatt ne aggódj..:)
Én most leszek 12.-es és ma voltam a tankönyvekért, szinte minden elsőssel ott volt az anyukája/apukája. :)
Szóval, nem, nem ciki!
Hát nekem ciki volt,egy vigasztalt,hogy az osztálytársaim 80%át ismertem már innen onnan,így nem tudtam leégni,illetve a fél osztállyal jött vagy apa vagy anya segíteni:)
Unokahugom épp akkor volt elsős illetve lett amikor én végeztem,őt én kísértem el,mert neki is ciki lett volna anyuci:)Így viszont én bevezethettem a suli rejtelmeibe és beavattam a közösségbe:D
Nem te leszel az egyetlen, akivel ott lesz a szülő. És nagyon nem ciki!
Majd jövőre, mikor tudod mi ott a dörgés biztos egyedül intézheted.
Most pedig örülj, hogy anyukád segít, mert sok gyereket le se tojnak a szülei.
Egyáltalán nem ciki, ne aggódj emiatt.
Tuti, hogy nem egyedül a te anyukád lesz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!