Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szokás venni a kereszt...

Mit szokás venni a kereszt gyereked születése napjára?

Figyelt kérdés
februárban születik meg a kereszt gyerekem és nem tudom mit illik ilyenkor venni. fiú lesz és azt mondta az anyuci hogy valami maradandót. de mégis mit?
2012. dec. 30. 20:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

Bibliát csak akkor, ha igazán vallásosak. Tudjátok, sok szülő megkeresztelteti a gyerekét, de a "vallásos maszlagból" már nem kér, sőt kiröhögik azokat, akik templomba járnak meg komolyan veszik.

Én nem vagyok templomba járó vallásos, én örülnék egy gyerekbibliának, nekem ez olyan, mint egy irodalmi mű, amit illik ismerni függetlenül attól, h vki elhiszi, ami benne van, vagy sem.

De van, aki nem örülne neki, csak bevágná a polcra porosodni, sőt még meg is sértődne, h miért nem babahintát vittél inkább vagy etetőszéket.

2012. dec. 31. 14:49
 12/13 anonim ***** válasza:
44%
Ékszert nem vennék fiú babának.
2012. dec. 31. 14:50
 13/13 anonim ***** válasza:
44%
Észrevettétek, hogy "ez a 72%-os" csak azt tudja írni, hogy mit ne adjon? Tudnál végre vmi értelmeset felkínálni is, nem csak lehúzni? :D
2013. jan. 1. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!