Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a 60 éves...

Hogyan értessem meg a 60 éves mamámmal hogy tanuláshoz kell a számítógép?

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta mamámmal és papámmal élek. A problémához hozzátartozik az is hogy informatika szakon vagyok és nem tudom elmagyarázni neki hogy kell a számítógép ahhoz hogy tanúlhassak. Segítsetek kérlek! Napi 1 óra a számítógép elött semmire se elég :(
2012. dec. 30. 17:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
65%

ha van otthon számítógép, nehogy már beiratkozzak könyvtárba meg ilyenek... valami extra retardált a kedves 2.

mellesleg "drága csillag" ilyet is csak valami kissebbségi érzettel rendelkező idős írja, aki nem ért a technikához.

2012. dec. 30. 23:36
 22/22 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom, hol él a 2. válaszoló, de én pl. most voltam 9.-es és nálunk is egy csomó tanár olyan házikat adott, amikhez kellett gép..pl. a nyelvtan tanár olyan házikat adott, hogy felírt egy weblapcímet és mondta, hogy onnan gyűjtsünk infókat egy adott dologról. Vagy a töri tanár év végén megadott vagy 3 témát és azt mondta, csináljuk Power Pointos bemutatót azokból a témákból és majd 10.-ben mindenkinek el kell küldenie a sajátját a tanár e-mail címére és le fogja osztályozni...Ja és 2 ilyen jegyzetet pl. nekünk kellett az iskolánk honlapjáról letölteni és kinyomtatni, mert habár hivatalosan abból a 2 tantárgyból, amikhez kellett a jegyzet nem lett volna tankönyvünk, de a sulinkban az egyik tanár írt ilyen könyveket, amit onnan lehetett letölteni..Szóval ezek után nekem senki ne mondja, hogy a tanuláshoz nem kell gép...
2014. júl. 12. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!