Hogyan értessem meg a 60 éves mamámmal hogy tanuláshoz kell a számítógép?
szerintem meg kell a tanuláshoz a számítógép, pláne ha valaki informatika szakos... ne legyetek nevetségesek. olya gyorsan változik a világ hogy a lexikonok, térképek , politikai helyzetek kb napi szinten változnak, bővülnek és zt egy tankönyvből nem lehet megtanulni.
aki egy kicsit is vágja ezt a témát, az tudja hogy a programok is napi szinten frissülnek, aktualizálódnak, bővülnek, pl aki kihagy egy csomó időt pl betegség vagy szülési szabadság és visszatér a munka világába az csak kapkodhatja a fejét hogy mi van...
a számítógép még mindig nem az ördög műve hanem a fejlett országokban igenis a tanulásban és a munkában nélkülözhetetlen eszköz. nem egy mai találmány, mi már 20éve általános iskolában is tanultuk... :-P
kérdező saját gépet szeretnél vagy napi egy órát engednek csak meg?? mert ha utóbbi hát ha kérdezik tanultál e megmondod hogy nem, bocsi mert számítógépen kell...
30N
6-os
hát drága anygyalbögyőlöm az iskola nem teszi kötelezövé de a tanárok sajnos igen! Ha nem akarsz rengeteg egyest!
Kell a gép, ez nem kérdéses. 20 éve voltam középiskolás, akkor is kellett. A baj szerintem az, hogy a kérdező játékra is alkalmas brutál vasat szeretne :)
Egy munkára alkalmas PC használtan 10 ezerből kb kijönne egyébként. Arra csak futná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!