Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a 60 éves...

Hogyan értessem meg a 60 éves mamámmal hogy tanuláshoz kell a számítógép?

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta mamámmal és papámmal élek. A problémához hozzátartozik az is hogy informatika szakon vagyok és nem tudom elmagyarázni neki hogy kell a számítógép ahhoz hogy tanúlhassak. Segítsetek kérlek! Napi 1 óra a számítógép elött semmire se elég :(
2012. dec. 30. 17:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%

szerintem meg kell a tanuláshoz a számítógép, pláne ha valaki informatika szakos... ne legyetek nevetségesek. olya gyorsan változik a világ hogy a lexikonok, térképek , politikai helyzetek kb napi szinten változnak, bővülnek és zt egy tankönyvből nem lehet megtanulni.

aki egy kicsit is vágja ezt a témát, az tudja hogy a programok is napi szinten frissülnek, aktualizálódnak, bővülnek, pl aki kihagy egy csomó időt pl betegség vagy szülési szabadság és visszatér a munka világába az csak kapkodhatja a fejét hogy mi van...

a számítógép még mindig nem az ördög műve hanem a fejlett országokban igenis a tanulásban és a munkában nélkülözhetetlen eszköz. nem egy mai találmány, mi már 20éve általános iskolában is tanultuk... :-P

kérdező saját gépet szeretnél vagy napi egy órát engednek csak meg?? mert ha utóbbi hát ha kérdezik tanultál e megmondod hogy nem, bocsi mert számítógépen kell...

30N

2012. dec. 30. 18:16
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

6-os

hát drága anygyalbögyőlöm az iskola nem teszi kötelezövé de a tanárok sajnos igen! Ha nem akarsz rengeteg egyest!

2012. dec. 30. 18:18
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Info suliba igenis kell. Megír egy programot kézzel majd, hogy ellenőrzi le, hogy működik számítógép nélkül?
2012. dec. 30. 18:47
 14/22 anonim ***** válasza:
7%
Nem hinnem, hogy az altalanos iskolaban programokat irnanak, de meg kozepiskolaban sem. Ha viszont foiskolas, akkor menkjen diakmunkara es gyujtson ra.
2012. dec. 30. 18:58
 15/22 anonim ***** válasza:
92%
Középiskolában az én gyerekeimnek kellett készíteni Power Point bemutatókat, és volt, hogy pendrive-on kellett bevinnie a házi feladatot és hát a Microsoft Office több programja volt kötelező, ha itthon nem gyakorolt volna, meg is bukott volna az infó érettségin, még szép, hogy kellett itthon a gép. Egész nap gyakoroltuk vele itthon az Excelt, Acces-t.
2012. dec. 30. 19:14
 16/22 anonim ***** válasza:
88%
Ja, elfelejtettem hozzátenni, hogy a gyerekeim, ahol infóból érettságiztek és power point volt a házifeladat, egy sima fodrász-kozmetikus szakiskola volt, és a gyerek kozmetikusnak tanul a másik fodrásznak!
2012. dec. 30. 19:16
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem kell gimiben programozni. Én öt éve érettségiztem, és emelt infón már akkor is programot kellett írni, meg képet szerkeszteni, megnézném, azt hogy oldja meg valaki papíron.
2012. dec. 30. 20:47
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg a tanárodat, hogy hívja fel a Nagyidat, vagy valamelyik tanárt akivel jóba vagy. Neki biztosan hinni fog.
2012. dec. 30. 20:49
 19/22 anonim ***** válasza:
79%
Vagy húzd ki az internetet amíg tanulsz így látja, hogy nem hülyeségre pazarlod az időt.
2012. dec. 30. 20:51
 20/22 kovpet ***** válasza:
100%

Kell a gép, ez nem kérdéses. 20 éve voltam középiskolás, akkor is kellett. A baj szerintem az, hogy a kérdező játékra is alkalmas brutál vasat szeretne :)

Egy munkára alkalmas PC használtan 10 ezerből kb kijönne egyébként. Arra csak futná...

2012. dec. 30. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!