Elmentem a találkára, de nem lettem okosabb, hogy igaz-e amit a páromról állít vagy nem. Mit tegyek ezek után?
Szóval, találkoztunk, 1 óra alatt ledarált mindent. Elmesélte hogy a 2 év alatt miket hazudott neki, állítólag több mint 150 ezret ellopott tőlük, 2x felpofozta stb.
Kérdeztem, miért nem jelentették fel, ha ennyi pénzt ellopott tőlük. Mert "nem volt rá bizonyíték". Arra is kitért, hogy őt megcsalta egy csajjal, és hogyha ő egyszer is felhívná hogy töltsenek együtt egy éjszakát, engem biztosan lerázna valamilyen ócska dumával. Nem tudom, az igazság az, hogy elbizonytalanított. Mondott neveket, kiket kérdezzek meg, miért nincs jóba a párom egyetlen rokonával sem (testvére családján kívül), miért nincsenek fiú haverjai akivel heti 1x elmegy meginni 1 pohár sört vagy csak összefutnának dumálni stb. (Tényleg utálja a rokonait, és még csak 1-2 "haverjáról" mesélt, az egyik a volt pasim.)
Mire gondolnátok ezek után?
Látod -látod! Én tegnap mondtam hogy ne menj el... Jól lepontozak. Ma meg a többség -aki tegnap ellenem volt- most jól letorkol, hogy minek mentél el... Még mindig csúnya dolognak tartom. Most mi lesz, ha kb 1 hét múlva felhív az ex, hogy elment vele a pasid (hisz azt mondta megtenné, így okosan elültette a bogarat a füledbe). Kinek fogsz hinni? Ha a párodnak, akkor mindig bizonytalan leszel, ha az ex-nek, akkor meg szépen besétálsz a csapdájába.
Hiába mondta, hogy ellopott tőle x ezer ft-ot. Bizonyítani nem tudja, mondani meg bármit lehet... Ebbe kinek hiszel? Most neki állsz tesztelni minden kis hazugságot? Szép....
Le lehet megint pontozni, akkor is csúnya dolog, és bizalmatlansággal indítani egy kapcsolatot... Nem sok jövőt jósolok nekik... (a fiú szerencséjére)
Most ment el a párom, 4 előtt jött. Kérdezgettem milyen volt az exével a kapcsolata. Mesélt, bevallotta hogy megütötte egyszer, mert a csaj is jól megverte.
Hiszek neki, h nem lopta meg a csajt!!!
Szerintem nem akart rosszat az ex. Elmondta az ő tapasztalatait. Ha szét akarna titeket szedni, nem rajtad keresztül tenné, hanem mint a többi nő, a farkán keresztül.
Most jól keres a párod, de ki tudja régen milyen helyzetbe került. és az hogy valaki jól keres nem azt jelenti, hogy be is tudja osztani a pénzt, lehetett pénz hiánya.
Amúgy sem árt nyitva tartani a szemed.
Hallgass a belső hangra! lehet ezek az információkat nem véletlenül kaptad!
Énis elmeséltem a pasim új barátnőjének, mikor negem otthagyott a pasi hogy milyen is igazából. Nekem akkor első kapcsim volt és sajnos hagytam magam lealázni, és minden hibát elkövettem amit lehetett. Azt mondta a lány, hogy őd nem érdekli ő akkor is szereti a srácot. 3 év múltán alig bírt megszabadulni a sráctól, tök ugyanazt megtette. Az emberek nem változnak, max csiszolónak, aki nőket ütött meg, később is megteszi.
Ui. A csaj később, és azóta is nagyon nagyon jó barátnőm!!! A sors fintora! és azt mondta hogy sosem felejtette el amit mondtam neki, csak később látta meg a dolgokat. Pedig nekem okom lett volna szétszedni őket, hisz egy 6 éves kapcsolatból ami nekem első volt, emiatt a lány miatt hagyott ott!
Ennyit a rosszindulatról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!