Miért nem tudok a anyukám előtt megnyílni?
Egyszerűen nem tudok neki elmondani személyes dolgokat. Ebbe beletatozik, hogy éppenséggel ki az a fiú, aki iránt érdeklődöm, a női bajaimat, alapjáraton szeretem csinálni a ház körüli munkát, de valahogy előtte szégyenlem magam, sosem tudtam előtte levetkőzni, pedig ő vágyna rá, hogy elmondjak neki mindent! És a legmeglepőbb dolog, hogy a családon kívül ezeket(kivétel a levetkőzős ügy) majdnem mindenkinek, aki természetesen a barátom, meg merem osztani! Lehet ez a tini kor velejárója? Tudni kell még azt rólam, hogy kissé gátlásos vagyok, és nehezen megy a barátkozás, valamint megszállottan meg akarok mindenkinek felelni, kissé hamar megsértődöm dolgokon, ez már "kölyök" korom óta jelen van az életembe, párhuzamosan a megfelelni vágyással. Példának okáért hallok egy negatív kritikát magamról, és engem az addig nyomaszt, míg az illetővel le nem tisztáztuk a dolgokat! Ettől az egésztől magányosnak érzem magam, és a kérdés célja nem az, hogy "sorstársakat" találjak, hanem, hogy leküzdjem ezt az egész gátlásosságot!
15/L
ahhoz nem vagy gátlásos hogy a barátaid előtt beszélj a dolgaidról bezzeg anyád előtt meg igen?
úh..
Első kommentelő , ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Am megértelek , valahogy, valamilyen szinten én is ilyen vagyok , nemtudom miért , de barátnőmnek ,akiben megbizok annak teljesen gátlások nélkül eltudom mondani amit éppen anyának nem tudnék ,
VAgy én a nagyobbik tesómnak is eltudom mondani , nem velünk él , külföldön, .. talán a távolság miatt is , de nagyon megbizok benne , vele mindenről lehet beszélni , 10 év korkülönbség van köztünk , lehet hogy még ezért is megért :) és megnyillok jobban elötte bármiben ,
Sajnos nincsen tesóm...úgyhogy nem tudom milyen érzés lehet.
De nagyon nyomaszt a dolog, így egybevéve a megfelelés valamint a gátlásosság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!