Anyos-meny rossz viszony, mi a megoldàs?
Figyelt kérdés
leirnàtok hogy oldottàtok meg hogy a csalàdi bèke is meglegyen,de ti se kapjatok idegbajt anyotol?
/mindig mindenèrt leszol,beleakar szolni,hogy kène neveljem a gyereket(hozzàteszem màr a 3.ik gyerek ès eddig semmi gond nem volt)ha jon,àrgus szemmel figyel,majd hazamegy ès jol àtbeszèlik,2 nap mulva meg visszahallom màsik rokontol... rengeteg ilyen kis "apro"dolog van ami bosszant,viszont keresem rà a tokèletes megoldàst.a leszarom tabletta nem mukodik.fèrjemmel beszèltem,de nem sok sikerrel,o is a leszarom tablettàt ajànlotta.
2012. dec. 29. 13:16
11/11 Gepi válasza:
Sziasztok. Sajna, nem nagyon tudok olyan megoldást mondani, ami bevált volna, azaz megjavult a kapcsolat, én is keresem már hosszú évek óta. Ami talán segítene, egy jó barát, ahol támaszra találsz, akinek kiöntheted a lelkedet és ezzel egy időre megnyugszol. Mert jó tanácsok dögivel vannak, de hát ha nem megy, mert bár tudom mit kellene tennem, de nem tudom megtenni, mert az én esetemben a hosszú évek alatt annyi keserű élmény tette elviselhetetlenné a légkörét, hogy szinte megbénulok és legszívesebben elmenekülnék ha együtt vagyunk hosszabb ideig (napokig). Na ilyenkor jól jönne valaki, aki meghallgat, aki úgy áll mellém, hogy közben nem szidja az anyósom, mert tudja, hogy nincs menekvés, szeretnem kell, mert a férjem anyja és gyermekeim nagymamája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!