Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan erősítsem meg a szívem?

Hogyan erősítsem meg a szívem?

Figyelt kérdés

Nagyon könnyen, és nagyon erősen szerelmes tudok lenni rövid idő alatt, ezért mikor csalódok teljesen a padlóra kerülök, nagyon nehezen bírom. Hogyan erősítsem meg a szívem, hogy ne legyen ilyen, vagy legalább ne essek ilyen könnyen szerelembe?

22 éves fiú.

2009. aug. 25. 08:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos ezt sehogy sem lehet. Valaki vagy ilyen, vagy olyan. Én is ilyen vagyok, mint te. Engem is padlóra küldtek már sokszor. Egészen addig, amíg meg nem találtam a megfelelő embert, aki megérdemli a szerelmem. De néha az idő is segít. Én pl. 25 évesen már nem haltam bele annyira egy szakításba, mint 20 évesen. Lehet, hogy ez a korral jár!:)
2009. aug. 25. 08:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, most is totál a padlón vagyok vki miatt. :S Remélem megváltozok, mert ha életem végéig ilyen leszek, akkor abba beleőrülök.
2009. aug. 25. 09:06
 3/8 anonim ***** válasza:
én is ilyen voltam 17 18 évesen de már elmúlt 19 vagyok.
2009. aug. 25. 14:40
 4/8 A kérdező kommentje:
De én már 22 vok, és még mindig:S
2009. aug. 25. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajnos, ha az ellenkező nem általad kiszemelt tagja látja, hogy teljesen elalélsz tőle, akkor visszaél a helyzettel. Annyira ne mutasd ki a szerelmedet (túl korán főleg ne), ne add ki magad rögtön. Persze egy lányt kényeztetni, babusgatni is kell, de az se jó, ha túlzásba esel. Bele kell ebbe is jönni, amíg megtalálod az Igazit. A szívednek nem tudsz parancsolni, te úgy látszik, hogy szerelmes típus vagy, csak azt tudod szabályozni, hogy ne add ki magad és az érzéseidet annyira könnyen. Sok sikert a szerelemben!
2009. aug. 25. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Balassi Bálint is ilyen volt, nem igaz? Meg még sok más költő, és más művészek. Nem vagy te is művész esetleg valamiben? Gyakorold sokat a szerelmet, majd csak megunod egyszer. De az is lehet, hogy nem. Meg óvatosnak is kell lenned, a betegségek miatt. Balassinak viszonylag szép halála volt, de Ady Endre pl. sokat szenvedett. Az a helyzet, hogy a "nagy természetű" férfiak sok utódot nemzettek a történelem során, így az ő örököseik sokan vannak. Esetleg kérdezd meg valakitől, hogy a katonáknak tényleg adnak-e brómot csillapítás céljából, és milyen a hatás. Vagy szerezz egy hozzád hasonló adottságú nőt, és akkor jól ellesztek.
2009. aug. 25. 22:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok művész sajnos semmiben, inkább műszaki beállítottságú. Ennek ellenére ilyen vagyok már, amióta az eszemet tudom, és amikor valakibe beleszeretek, akkor nem tudok nem odalenni érte, és mindent megtenni. Tudom, hogy ezt kihasználhatják, de olyankor nem tudok gondolkozni. :S Jó lenne valahogy megváltozni...
2009. aug. 26. 09:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Az idő old meg mindent. Néhány újabb ilyen eset után (vagy pontosítsunk: 25-26 éves korodra) rájössz, hogy a szerelem nem egy olyan nagy cucc, mint korábban tűnt. Mert egyébként tényleg nem az. 30 éves fejjel már örülni fogsz neki, hogy ilyen érzékeny voltál, mert a szerelem csodálatos élmény. Persze azt is látni fogod, hogy alapjában véve szánalmas hülyeség is amellett, hogy csodálatos élmény. Szóval ahogy öregszel, bölcsülsz, kigyógyulsz a szerelemből. Ezt nem kell siettetni, megy magától.
2009. aug. 27. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!