Szó szerint belefájdul a szívem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A legjobb barátomnak ,aki fiu,nem mondtam el ,h bepasiztam . Az párom rájött,meg arra is ,h régebben volt köztünk valami,irt a srácnak h soha többé ne keressen . Hiányzik a barátom,de ö hallani sem akar róllam . Hogy engeszteljem ki ? 20/L2011. jún. 2. 23:51
1/8 anonim válasza:
Ez egy kicsit zavaros nekem...
Tehát van egy régi barátod, aki nem tudja, hogy lett egy új pasid? A régi barát meg nem akar már veled találkozni, mert fél, hogy bekavar a kapcsolatotokba... Jól értem?
Hát... választanod kell EGYET a két fiú közül...
2/8 A kérdező kommentje:
Azért nem akar velem találkozni , mert hazudtam neki ,vagyis nem mondtam el,h lett valakim,mert féltem elvesztem , Hát ez így is megtörtént sajnos :S
2011. jún. 3. 00:07
3/8 anonim válasza:
A barátod megbékélhet, csak bocsánatot kell kérned tőle..
Hanem én azon nyomban dobnék egy olyan pasit, aki felkeresi a barátaimat és kirugdossa őket az életemből. Ehhez nincs joga akkor sem, ha volt köztetek valami! Feltételezem új a kapcsolat, úgyhogy már az elején megmutatkozik, mire számíthatnál mellette..
Hogyan engeszteld ki? Az igazsággal próbálkoztál már? Ha nem akar kibékülni, akkor viszont nem is volt igaz barát.
4/8 anonim válasza:
A legjobb barátom fiú. Réges régen, mikor még picik voltunk, jártunk kemény pár hónapot... de mindegyik páromról tudott, és neki is van bnője. Az igazi barát nem féltékenykedik, és ha csúnyán akarom nézni, akkor nem is érdekli ÚGY, hogy van-e párod
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,Nagyon elgondolkodtató volt,h nem is volt igaz barát......:S Kár h,ilyen sokat jár a fejembe , hiányzik,de én sem teperhetek örökké,meg ki tudja el -e olvassa a leveleim amit küldök neki.....Még írok egyet,megkeresm tesóját,ami még jó meló lesz,kezébe nyomom,azt lehet abbahygtam ezt az egészet......ha nem jelentettem anynit neki mint hittem .......kár fájdítanom a szívem:S
2011. jún. 3. 23:26
6/8 anonim válasza:
Igen, a barátoddal kapcsolatban talán ez lenne a megoldás. Marad viszont még egy ugyanilyen probléma: a párod. Te elviseled, hogy kénye-kedve szerint a beleegyezésed nélkül ritkítsa az ismerőseidet? Ha valaki más sem fog neki tetszeni, akkor mi van? Így kezdődik minden történet, aminek a végén a pasi tulajdonaként gondol a barátnőjére..
7/8 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki , h még egy ilyen eset nem lesz . Utólag már bánom , h engedtem h megszakadjon egy arátság . Akárhogy próbálom nem érem el,nagyon rossz érzés,persze tudom , h én tehetek rólla . Mielött felvetődne,nem tudom , h hol lakik ,csak angy vonalakban ,mert mindig közterületel lógtunk v a vidéki nyaralójukban .
2011. jún. 4. 21:04
8/8 anonim válasza:
Ez nem barátság te szerelmes vagy abba a fiúba,a másik meg a tulajdonáak tekint,tipikus a szamarat a ló helyett kapcsolatban vagy,mert te a barátodba vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!