Mi tegyek? Meg szakad a szívem! Nem működik de nem tudunk szakítani?
Szia!
Éltetek már együtt/együttéltek?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:57
Együtt élünk!
Az elsőnek:
Dolgozom és a külföldön már én is gondolkodtam!
Ha mindketten igy gondoljatok, ahogy Te, kérjetek szerelmi oldast "boszorkanytol".:)
Amugy nem tetetett szerelmi kötést rátok a baratnőd titokban? Akkor szokott ez lenni.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:12
Hát most lehet hogy röhögni fogsz és én nem is hiszek az ilyenekben!De nekem is volt egy ilyen gyanúm!Egyszercsak beugrott hogy mi van ha igen?Pedig nem hiszek ezekben a dolgokban!
Remélem nem hiszel abban a hülyeségben,amit az utolsó írt?
Ha nem tudjátok megbeszélni a gondjaitokat,nem tudtok közös nevezőre jutni,akkor jobb külön menni. Lehet,,hogy a távolság segít felismerni,hogy mi a jobb.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:15
Ide kimerem mondani??Már sokszor beszéltünk erről egymásnak de mindig csak pár napig bírtuk egymás nélkül!Egyszerűen nem tudunk el szakadni egymástól!
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:16
Jaa nem hiszek benne,de nekem is megfordult a fejemben,mert nem értem hogy ha ennyire szeretjük egymást akkor miért nem működik?!
Én se "hiszek", de valamikor olvastam a tuneteirol, es annyira passzol, hogy ez jutott eszembe!:)
Az azert nem semmi, hogy beugrott Neked a semmibol.:)
Kerdezz rá a barátnődnél vagy egy jósnőnél (megmondják, hogy volt-e "hokuszpokusz" az összejövésetek körül;)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!