Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tegyek? Meg szakad a...

Mi tegyek? Meg szakad a szívem! Nem működik de nem tudunk szakítani?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már 4 éve együtt vagyunk de egyszerűen már nem működik,pedig szeretjük egymást nagyon!De a jövő képünk és az elképzeléseink nem nagyon passzolnak!Nem tudunk az élet dolgaiban együtt működni,pedig tényleg szeretjük egymást!Egyszerűen ő sem és én sem merem kimondani hogy ez így már nem mehet tovább!Mit tegyek?Már kezdek bele őrülni!
2011. júl. 2. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát pedig ha valami nem működik, akkor ez van. El kell fogadni. Vagy folytathatjátok és sínlődhettek tovább ugyanígy, vagy változattok.
2011. júl. 2. 22:26
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát ez az hogy magától ugrott be,pedig én soha nem szoktam ilyen hülyeségekkel foglalkozni meg nem is hiszek ezekben,egyszerűen csak beugrott!

Hogy ő lett volna ilyen boszorkánynál vagy hogy hívják ezeket azt kizárom mert ő sem hisz ezekben!Szerintem valami régi barátnő vagy ilyesmi lehet,ha tényleg létezik ilyen.....

2011. júl. 2. 22:26
 13/16 anonim ***** válasza:
23%

Tényleg! Az eszembe sem jutott, hoyg Ti idealisan mukodhetnétek egyutt, ha valaki kivulrol nem akarna elcsabitani. De akkor legalabbis tudnal rola, hogy "kellesz" valakinek, nem?:)

Nekem az tunt fel, hogy ésszel Te magad iteled ugy, hogy TI nem illetek egymashoz, mert mas életmodot szeretnétek élni. akkor szerintem az erzelmi osszhang áll manipulacio alatt, mert az emlitett ellentetek olyanok, amik nem összeegyeztethetők az együttélésben.

2011. júl. 2. 22:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell itt boszorkányságra gondolni. Egészen egyszerűen egymásba szerettetek, és most érthető módon ragaszkodtok egymáshoz... Ez inkább kémia, mint hókuszpókusz.

Megoldást nem egyszerű találni: elég mély seb lenne a szakítás, főleg, hogy szeretitek egymást. Én biztos kompromisszumot próbálnék találni! Ha valakit igazán szeretek, akkor hajlandó vagyok alkalmazkodni hozzá,vagy legalábbis valami köztes megoldást találni, akkor is, ha ez nem egyszerű. Legyen szó családalapításról vagy bármiről, nem tudom miben tér el az elképzelésetek. Szerintem ne próbáljatok elszakadni, ha nem megy...

2011. júl. 2. 22:43
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Egyet értek az utolsóval!! Ha igazán szeretitek egymást, és nem bírok külön meglenni, akkor találni kell egy aranyközéputat. Egyébként, mik azok az alapvető dolgok, amikben nem értetek egyet, amiben mások az elképzeléseitek a jövőt illetően?
2011. júl. 2. 23:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Ki kellene deríteni, miért nem működik együtt. Ha tényleg szeretitek egymást, akkor hajrá! Hátha egy kívülálló jobban rálát.
2011. júl. 3. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!