Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már szinte beteges...

Volt már szinte beteges cselekedeted a párod miatt?

Figyelt kérdés
Mármint, olyan dolgokra gondolok, amiket nem tenne meg "józan" ember, de te még is megtetted akár rossz akár jó dolog?!
2012. dec. 27. 09:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ja megpróbáltam erőltetni egyszer egy távkapcsolatot, aztán meg egy olyat ahol az elején láttam h nem a zsánerem a csaj testileg, de adtam időt neki hogy mentálisan is megismerjem, na akkor csalódtam benne másodszorra.

És okultam belőle, ha messze lakik, ha nem kívánom első ránézésre akkor később se fog menni.

2012. dec. 27. 13:54
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
itt meg a legtöbb kretén ahogy elnézem csak a beteges féltékenységét élte ki a másik mellett, amíg az meg nem unta.
2012. dec. 27. 15:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja ,volt hozzámentem az első férjemhez:DDDD
2012. dec. 27. 15:59
 14/14 anonim ***** válasza:

O de meg mennyit...

De a legkellemesebb az volt, amikor munka utan (pultoskent) felutaztam Pestre Miskolcrol a utolso vonattal, csak, hogy együtt aludhassunk, reggel meg vissza, mert 2kor nyitnom kellett :) De ezt nagyon sokszor megcsinaltuk egymasert, Ö is pultos volt... Fene a tavolsagba hianyzik meg igy közel 1 ev utan is... :(

2012. dec. 27. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!