Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanában minden huszas...

Mostanában minden huszas éveiben járó pasinak az anyja mondja meg mit lehet és mit nem?

Figyelt kérdés

Mostanában 3 pasival is találkoztam egy társkereső oldalról. 27,28,25 évesek voltak. De randi közben kettőt is hívott az anyja,hogy időben menjen ám haza,ne maradjon sokáig,meg ha beszéltünk a társkeresőn volt,aki írta,hogy épp a szobáját takarítja,mert az anyja mérges lesz,ha nem teszi.

Félreértés ne essék,nyilván aki otthon lakik,annak alkalmazkodnia kell azokhoz a "szabályokhoz",amik odahaza vannak.Én azt sem mondom,hogy tojjanak nagy ívben az anyjuk fejére,de az,hogy valakinek közel a 30-hoz le kell jelentkeznie,és anya még hívja is telefonon,hát nekem ez fura.

Emiatt szakítottam a párommal is,mert anyuka ha füttyentett a párom ugrott és én le voltam...

Szóval nem provokálni akarom itt a népet,csak nem értem,hogy ma ez a divat,vagy én fogok csak ki ilyen pasikat?!

2012. dec. 27. 07:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Húha, a nagyon érett nők. Aztán válás után meg mennek haza "igen anyucizni".
2012. dec. 27. 16:32
 12/13 anonim ***** válasza:

11-es te is érdekes lehetsz.

Sok anya nem képes elengedni a fiát, ezt én is tapasztalom a közvetlen környezetemben. Persze az anyukák ezt bőszen tagadják, hogy az nem úgy van, meg nem úgy gondolják.

Sosem fogom megérteni, hogy nem gondolják, hogy így a fiuk sosem fog önálló életet élni, mert semmit nem fog tudni magától megcsinálni?

A szülők sem élnek örökké, s egy anyának -véleményem szerint- meg kell tanítani a gyerekét az önállóságra, mert bármikor egyedül maradhat, s nem fog tudni egy bundás kenyeret sem megcsinálni.

2012. dec. 27. 17:50
 13/13 A kérdező kommentje:

11-es! Ha csendben maradtál volna,okosabb maradtál volna!

Többieknek köszönöm a normális válaszokat! Akkor nem csak én találkozom egyre több ilyen pasival sajnos.:(

2012. dec. 27. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!