Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjemmel össze vesztünk (...

A férjemmel össze vesztünk ( én hülyeségem miatt) és nagyon fel idegesítettem, ő pedig megütötte az arcom és a lábamat! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Én megbocsájtottam neki, el hiszem, hogy többet nem csinál ilyet, és ez tényleg az én baromságom miatt volt...

Hogy tudnám el felejteni?

Fizikailag nem fájt...

2012. dec. 26. 22:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

Inkább csókkal zártad volna le a száját.

Ilyen baromságon hogy a facba tudtok ennyire összeveszni? Zsák a foltját szerintem.

Aki azt írta, a következőnél mittudomén, el kell hagyni stb.

Minden alkalommal lehet mondani, hogy majd a következőnél.

2012. dec. 27. 03:39
 12/19 anonim válasza:
100%

Nőt semmilyen okból nem ütünk meg!

Egyszerű kis civakodás, ami kicsit indulatosabbra sikerült...

Ebből lesz majd a családon belüli erőszak. Pár év és rendszeresen rajtad vezeti le a felgyülemlett feszültséget. Ez tény! Olvass utána.

2012. dec. 27. 06:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"A férjemmel össze vesztünk ( én hülyeségem miatt) és nagyon fel idegesítettem,

tényleg az én baromságom miatt volt..."

Tökéletes iskolapéldája az otthoni bántalmazás kezdetének. Az agymosás már megvolt,nem győzöd hangoztatatni,hogy te miattad volt,és ő az aki semmiről sem tehet...

Nem tettél semmi rosszat,semmi olyat ami ezt indokolná.Kapjál mér a fejedhez,még időben lehetőleg.

2012. dec. 27. 09:33
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem csak a te hibád volt, csak próbálod mentegetni. Egy kapcsolatba nálam az sem fér bele, hogy a másik szeretne vmit, és én meg egy szó nélkül elhúzok mást csinálni. Ez tényleg bunkóság volt. És aztán még neki állt feljebb. Jó, a száját nem kellett volna befognod, mert az egészségügyileg is veszélyes, én leordítottam volna, hogy a bunkósága után ne emelje fel a hangját, és elvonultam volna egy másik szobába magamra zárva az ajtót... ilyenkor ez sztem hatásosabb. De a másikat ilyen esetben sem ütjük meg...

23/l

2012. dec. 27. 10:33
 15/19 anonim ***** válasza:

Mi is vesztünk már össze...bunkónak is tituláltuk egymást. Amikor megsértve a másik szobába akart vonulni, elé álltam és visszatartottam. Nem tetszett neki, de soha nem ütött és nem is fog megütni. Faképnél hagyott, bevonult a szobába és ott duzzogott, én meg utána mentem és addig pusziltam, míg meg nem enyhült. Szent a béke? Szent!

Nálunk ez egy átlagos civakodás, kezet soha nem emelünk egymásra. Ez törvény.

24N

2012. dec. 27. 11:37
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

Valljuk be, ezt egy kicsit túl reagáltad, de egyáltalán nem volt tőle elfogadható, hogy megütött! Ez semmiség ahhoz képest, hogy bánt.

Azért, mert befogtad a száját!

2012. dec. 27. 12:40
 17/19 anonim ***** válasza:
38%
Gyakorikérdéseken már az is válóok ha lehülyézed a másikat. Ezért válni... beszarok, komolyan. Egyébként kérdező felejtsd el. Az írásodból ítélve nem lehet akkora gond.
2012. dec. 27. 13:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Egyszer megtette, máskor is megfogja.

Ráadásul ebben az esetben nem egy kis nyugtató arcon suhintásról volt szó, ha direktbe még a lábad is megütötte. Ez nem magyarázható azzal, hogy felidegesítetted, akár mennyire hülye voltál és akármennyire megaláztad!

2012. dec. 27. 13:49
 19/19 anonim válasza:
Valószínűleg nem ez volt az első veszekedés, és nem először bántott meg. Alaposan gondold át, hogy mit is szeretnél,boldog vagy-e mellette. Ha vele maradsz, beszéljétek át, miben kellene változtatnotok, és ha nem jön össze, adj esélyt magadnak a boldogságra.
2012. dec. 27. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!