Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés
A vőlegényem kétszínű. Egyszer az anyukáját utálja és nekem gucsmolja, utána engem utál és engem fikáz az anyjának. Volt, hogy összevitatkoztunk és kihallgattam miket mond rám. Nem esett jól azt biztos!
2009. aug. 24. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

esetleg hagyd ott. gay nem értem neharagudj mi okoz neked fejtörést.

Nekem a párom a bizalmasom is, ha nem bízhatok benne, akkor mit akarhatnék tőle?

SEMMIT

2009. aug. 24. 20:26
 2/8 Kankalin ***** válasza:
100%
eléggé zavaros lehet a személyisége, az ilyentől jobb szabadulni...
2009. aug. 24. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar, hogy kétszínű, miért vagy a menyasszonya? Szerinted később mi lesz? Arra ne számíts, hogy meg fog változni.
2009. aug. 24. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:
lépj le! mit vársz egy olyan embertől, aki ilyen kétszínű szemét? milyen lenne férjként, mi lenne a gyerekeitekkel, miket csinálna, ha biztonságban érezné magát, mert ő a ,,ház ura"? belegondolni is rossz!!! ha már most nem becsül, ez csak romolhat!
2009. aug. 24. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Elég "gumigerincű" a párod.

Lépj, amíg nem késő!

2009. aug. 24. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
egy kapcsolat aLAPJA A bizalom hö?
2009. aug. 24. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Ti vagytok az a két nő, aki a legközelebb áll hozzá, valahol természetes, hogy ha veled veszekszik, azt az anyukája vállán sírja el, ha az anyjával tűznek össze, akkor meg neked panaszkodik. Ha az ember dühös épp valakire, akkor meg sokszor olyanokat is mond rá, amiket egyébként sosem mondana. Ha csak veszekedés után szid a másik félnek, akkor nem látom annyira feketének a helyzetet. Ha szembe bájos, a hátad mögött viszont szid, mint a pokrócot, akkor viszont küldd el jó messzire!
2009. aug. 24. 22:01
 8/8 anonim ***** válasza:
És mi által lett a vőlegényed? Beleszerettél? Szép? vagy gazdag? Ha van olyan jó tulajdonsága, vagy annyira szereted, akkor próbáld meg feltárni a helyzetet, kérjél magyarázatot, kérdezd meg hogy ő mit godnol, mit tenne, ha te is ilyen lennél, stb. Van olyan, hogy valakinek nem a saját tulajdonsága, csak utánozza mások magatartását. Vagy így akar jó lenni annál, akivel éppen beszél. Tisztázd vele, ha tudod. Ha nem lehet vele értelmesen, hanem mondjuk felkapja a vizet, esetleg durva, stb, akkor állj odébb és zárd be magad mögött az ajtót.
2009. aug. 25. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!