Hónapok óta munkanélküli férjem folyton követelődzik, hogy adjak neki pénzt erre-arra én pedig alig tudom beosztani a keresetemet, semmi luxus nem fér bele, mit tegyek a férjemmel?
Úgy munkanélküli,hogy bejelentett állása nem volt ,de dolgozott,csak sorozatban úgy járt,hogy nem fizették ki és nem jelentették be,sajnos nem sikerül lassan egy éve új munkahelyet találnia.
Utálom a konfliktust és rendkivűl megvisel,hogy a férjem állandóan elégedetlenkedik és nem érti meg,hogy NINCS pénzem szinte még a legfontosabb dolgokra sem,nemhogy állandóan üdítőt,húst vegyek és fizessem a mozit ,mert el akarja vinni a kisfiúnkat.
Már arra gondoltam,hogy olyan nagy a nyomás rajtam,hogy elküldöm a férjemet,hogy nyugtom legyen.
Hatalmas anyagi bajban vagyunk az ő munkanélkülisége miatt és még neki vannak luxusigényei,ahelyett,hogy belátná a helyzetet.
Ilyenkor mi van a nők mindig hangsúlyozót pénz közös házasságban szöveggel.
A férfi pénze közös a nő pénze pedig csak a nőé?
Ekkora lúzer nincs.
Szerintem a te férjed szépen kihasznál téged. Nem lehet, hogy a pénzt, amit keresett elrakta?
nem elég, hogy pénzt nem keres, még követelőzik is?
Nem hiszem el, hogy 4 hónapig ingyen dolgozott...nem vette észre az első hónapban, hogy nem fizettek?
Mondd meg neki, hogy ha lesz pénze, akkor majd ő magának finanszírozza ezeket az igényeket. amúgy kólát venni elég hülyeség, mivel tönkreteszi a csontozatot. Hülye ember iszik kólát. Egy csontleépítő lötty. Szemétre meg ne adj ki pénzt.
Ez a pasi tök hülye. Komolyan. Á, én lehet elküldeném, ha nem hagyná abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!