Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hónapok óta munkanélküli...

Hónapok óta munkanélküli férjem folyton követelődzik, hogy adjak neki pénzt erre-arra én pedig alig tudom beosztani a keresetemet, semmi luxus nem fér bele, mit tegyek a férjemmel?

Figyelt kérdés

Úgy munkanélküli,hogy bejelentett állása nem volt ,de dolgozott,csak sorozatban úgy járt,hogy nem fizették ki és nem jelentették be,sajnos nem sikerül lassan egy éve új munkahelyet találnia.

Utálom a konfliktust és rendkivűl megvisel,hogy a férjem állandóan elégedetlenkedik és nem érti meg,hogy NINCS pénzem szinte még a legfontosabb dolgokra sem,nemhogy állandóan üdítőt,húst vegyek és fizessem a mozit ,mert el akarja vinni a kisfiúnkat.

Már arra gondoltam,hogy olyan nagy a nyomás rajtam,hogy elküldöm a férjemet,hogy nyugtom legyen.

Hatalmas anyagi bajban vagyunk az ő munkanélkülisége miatt és még neki vannak luxusigényei,ahelyett,hogy belátná a helyzetet.

2012. dec. 26. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12%

Ilyenkor mi van a nők mindig hangsúlyozót pénz közös házasságban szöveggel.

A férfi pénze közös a nő pénze pedig csak a nőé?

2012. dec. 27. 10:16
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Megértem azokat a válaszolókat is, akik azt mondják, hogy sajnálni kellene a férjet, mert igen, borzasztó dolog, ha vhova elmegy vki dolgozni, és nem fizetik ki, meg hogy kigürizi a belét, aztán nincs pénz, és nem tud semmit hozzátenni a közös kasszához. Meg másnak talán aprópénz az az egy mozi vagy az a 6 kóla. De ha egyszer nincs rá pénz, akkor nincs. Ezt be kéne látni. A jó vendéglátás látszatának, a jó apaság látszatának a fenntartása meg a saját luxuskiadások fenntartása egyszerűen nem fér bele, ha az alapdolgokra is úgy van pénz, hogy a kérdező ott spórol, ahol tud. Ha ezt megvesszük, azt megvesszük, akkor a végén lehet, hogy még a legdurvább spórolás mellett sem lesz pénz, pont azért, mert nem alapvető dolgokra el lett szórva a pénz. Kérdező, sztem írj össze egy kimutatást arról, mire megy el a pénz, mire van, mire nincs, aztán mutasd meg neki, hogy akkor adósságba veritek magatokat, ha megveszed a kólát fölöslegesen, ha az apjáék úgysem isszák stb., ha meg nem érti meg, akkor oktató célzattal sztem el lehet küldeni, akkor talán észhez tér.
2012. dec. 27. 11:05
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

Ekkora lúzer nincs.

Szerintem a te férjed szépen kihasznál téged. Nem lehet, hogy a pénzt, amit keresett elrakta?

nem elég, hogy pénzt nem keres, még követelőzik is?

Nem hiszem el, hogy 4 hónapig ingyen dolgozott...nem vette észre az első hónapban, hogy nem fizettek?

Mondd meg neki, hogy ha lesz pénze, akkor majd ő magának finanszírozza ezeket az igényeket. amúgy kólát venni elég hülyeség, mivel tönkreteszi a csontozatot. Hülye ember iszik kólát. Egy csontleépítő lötty. Szemétre meg ne adj ki pénzt.

Ez a pasi tök hülye. Komolyan. Á, én lehet elküldeném, ha nem hagyná abba.

2012. dec. 27. 13:08
 14/14 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is pont ez jutott eszembe!100%, hogy ez az egész nem igaz! Hazudik a férjed! Valamire kellett neki a pénz, amit keresett. Téged meg jól átvert!
2012. dec. 27. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!