Utálok itthon lenni, de nincs hová menni. Mit tegyek?
Annyira unalmas itthon minden. Az isten háta mögött lakunk egy unalmas kisvárosban, szinte csak öregek és cigányok laknak itt. Nincs lehetőség semmire. Apám, anyám itthon van de ők is vannak maguknak a szobájukban, tévéznek meg ilyenek, sose csinálunk semmit. Van egy nővérem de ő elköltözött már a barátjával, hétvégente hazalátogat de annyi. Van egy kutyám, kint tartjuk, sajnos nem hozhatom be de kint meg hideg van. Egyetlen egy barátnőm van, vele szoktam találkozni meg néha átjön de akkor is csak gépezünk. Nincs hobbim. Karácsonyi hangulat sem volt már, részben a szüleim tehetnek róla mert annyira nem is tudom milyenek, nem gondolkodnak valami pozitívan és nem vevők az új dolgokra, sosem megyünk sehová. Nagyon régen volt olyan, hogy évente 1-2x elmentünk valahová, akkor is még ovis voltam. Egész téliszünetben csak gépeztem meg tvztem ha elkaptam valami jó filmet. Amúgy egy nagy unalom az életem, minden napom egyforma és már unom de nem tudok hová menni. Alig várom már, hogy nagykorú legyek és elmehessek több helyre meg, hogy külön éljek és saját családom legyen. Mindjárt meghalok, annyira unatkozok.
15/L
Én is kisvárosban élek Dabas környékén szintén ugyanez a helyzet. De jövőre megyek koliba pestre, szal jobb lesz.
18/f
Megyek és megmentelek.
Üdvözlettel: a karácsonyi megmentő.
Utóirat: nyissad ki nekem az ajtót hogy ne kelljen betörni.
Keress valami jó olvasnivalót, az leköti a figyelmedet.
"Alig várom már, hogy nagykorú legyek és elmehessek több helyre meg, hogy külön éljek" - ezeknek az anyagi oldalát/fedezetét is meg kell teremteni, esetleg unaloműzésként kicsit tanulhatsz is.
Csinálj valami hasznosat. Most otthon vagy, tökre ráérsz, például átnéhetnéd a szekrényedet, és kiválogathatnád azt, ami nem kell. Takaríts ki, mosd ki a függönyöket, pucold ki a szőnyeget. El lehet alaposan fáradni benne, és még a kedved is jobblesz, ha már rendezett és tiszta minden.
Szaladj ki a kertbe, és dobj párat a kutyának, hogy mozogjon szegényke egy kicsit. Pár perc után visszahöhetsz.
Lepd meg anyádat azzal, hogy kiviszed a szemetet, ha már úgyis fel vag yöltözve a kutya miatt.
Ugorj át a szomszédban lakó egyedülélő üreg nénihez/bácsihoz, és kérdezd meg, hogy van. Vigyél neki egy kis szaloncukrot/beiglit. Dumálj vele egy kicsit, kérdezd meg, hogy éltek régen arrafelé, milyen volt a háborúban, akkor hogy karácsonyoztak, ilyesmit.
Ahol van 120mbps-es internet(nem tudom van-e), nincs messze a suli, és vannak barátaid, ott nem rossz élni.
Bizarr kontextusok, tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!