Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha benne lennétek egy rossz...

Ha benne lennétek egy rossz kapcsolatban, mernétek így váltani?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok és alig egy éve vagyok együtt a párommal,de nem jó a kapcsolatunk,elhanyagol,külön utakon jár,titkolózik,stb.

Belépett a képbe egy másik pasi,akit véletlenül egy céges bulin ismertem meg. Semmi nem volt köztünk,de szimpatikusak vagyunk egymásnak,képesek vagyunk órákat átbeszélgetni,akár neten akár személyesen és mondta,hogy ő komoly kapcsolatot szeretne velem,de mielőbb zárjam le a mostanit.

Tudom,nem így kellett volna alakítanom a dolgokat,mert nem voltam korrekt,de 26 múltam,fiatalabb én sem leszek,családot szeretnék,de mostani párommal ez lehetetlen.

26.-án jön hozzám a párom,akkor tervezem,hogy beszélek vele,hogy legyen vége,mert nem működik (sok esélyt kapott már a változásra).Tudom,nem Karácsonykor kéne ezt neki megmondani,de mindig lehet kifogást találni,hogy mért nem "aktuális" a szakítás,mert az sosem egy jó dolog.

Viszont a másik fiút sem hitegethetem,hogy jó,jó majd szakítok,mert én sem várnék senkire a végtelenségig.

Szemét vagyok? Megért egyáltalán valaki?

2012. dec. 25. 05:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy megismerkedtél valakivel, nem bűn és nem számít megcsalásnak, sőt, nem is tartozol beszámolni róla a jelenleginek. Szakíts és aztán lépj a másikkal, sok sikert!
2012. dec. 25. 10:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Lépjél.Nincs lehetetlen,csak tehetetlen.
2012. dec. 25. 16:26
 13/15 A kérdező kommentje:

09:50-es! Hát nem fogok várni karácsony ide vagy oda! Nem csaltam meg és talán össze sem jön a másik sráccal,de ha nem adom meg magamnak az esélyt,akkor tényleg nem is alakulhat semmi!

Mindenkinek köszi a jó tanácsokat,holnap meglépem,amit meg kell!

2012. dec. 25. 23:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat míg ilyen rossz lesz, az egy folyamat. Ne mondd nekem, hogy pont karácsonykor érett meg benned a dolog. Akkor meg már igazán kibírnál pár napot. De nekem mindegy, nem velem fogsz szakítani.:D
2012. dec. 27. 09:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Már szakítottam tegnap!
2012. dec. 27. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!