Ha benne lennétek egy rossz kapcsolatban, mernétek így váltani?
26 éves vagyok és alig egy éve vagyok együtt a párommal,de nem jó a kapcsolatunk,elhanyagol,külön utakon jár,titkolózik,stb.
Belépett a képbe egy másik pasi,akit véletlenül egy céges bulin ismertem meg. Semmi nem volt köztünk,de szimpatikusak vagyunk egymásnak,képesek vagyunk órákat átbeszélgetni,akár neten akár személyesen és mondta,hogy ő komoly kapcsolatot szeretne velem,de mielőbb zárjam le a mostanit.
Tudom,nem így kellett volna alakítanom a dolgokat,mert nem voltam korrekt,de 26 múltam,fiatalabb én sem leszek,családot szeretnék,de mostani párommal ez lehetetlen.
26.-án jön hozzám a párom,akkor tervezem,hogy beszélek vele,hogy legyen vége,mert nem működik (sok esélyt kapott már a változásra).Tudom,nem Karácsonykor kéne ezt neki megmondani,de mindig lehet kifogást találni,hogy mért nem "aktuális" a szakítás,mert az sosem egy jó dolog.
Viszont a másik fiút sem hitegethetem,hogy jó,jó majd szakítok,mert én sem várnék senkire a végtelenségig.
Szemét vagyok? Megért egyáltalán valaki?
09:50-es! Hát nem fogok várni karácsony ide vagy oda! Nem csaltam meg és talán össze sem jön a másik sráccal,de ha nem adom meg magamnak az esélyt,akkor tényleg nem is alakulhat semmi!
Mindenkinek köszi a jó tanácsokat,holnap meglépem,amit meg kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!