Elválnátok a férjetektől, ha már nem bírnátok elviselni anyósotokat és, hogy a férjetek mindig csak neki ad igazat?
Figyelt kérdés
3 éve vagyok együtt a férjemmel, van egy 1 éves kisfiúnk és most várom a másodikat. Ayósom meg teljesen rámakaszkodott, na meg a gyerekemre. Mondam a férjemnek, hogy nem kéne ennyit itt lennie, erre még neki ált feljebb, hogy egyedül van stb.De közben meg annyira idegtépő, álandóan beszólogat, meg a kisfiam elkapkodja tőlem, mikor sír utánam. És hiába mondom neki, hogy nem kéne. Nem érdekli. Beszéltem már vele is férjemmel is, de hajthatatlan mind a kettő. Engem meg már a sírba tesznek. Ti mit tennétek a helyemben?2009. aug. 24. 11:03
11/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!
Igazán gyakorlott vagy már:) Csak nálunk nem ilyen egyszerű a dolog. Tudod ő nem hétköznap jön csak hosszú hétvégézik nálunk mondjuk péntek szombat vasárnap hétfő. Mivel nem itt lakik, hanem vidéken. Sajnos nem sokáig mert fel akar költözni Peste. Szól a férjemnek, hogy ekkor és ekkor jön, de nekem soha és jön is. Mivel 3 pasit elfogyasztott és megőrül az unalomtól, ő csak unokázni akar.amit meg kell értenem. Hiába van 3 fia szinte csak nálunk van, mert itt van csak unoka és a többi gyereke dolgozik meg bulizik szóval nem ér rá!
2009. aug. 24. 12:47
12/13 anonim válasza:
Én is elég hasonló helyzetben vagyok. A Mama nem bír leszállni rólunk, a férjem meg igazat ad neki! Sajnos a megoldást még én sem tudom, de megértelek :( Együttérzésem!
13/13 anonim válasza:
Én nem maradnék olyan pasi mellett még ha a férjem is ha nem állna ki mellettem.Főleg ha látja hogy boldogtalan vagyok,és mégsem tesz ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!