Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye annak hogy...

Mennyi az esélye annak hogy én 34 évesen pót-mamát, gyermekeimnek pót-nagyit találok?

Figyelt kérdés
Sajnos az édesanyám nem tud gyerekekkel bánni, és nem is akar. Ez az én gyerekkoromban is már így volt. Mindig is nagyon hiányzott egy igazi anya, még most is 34 évesen. gyermekeim megszületése után jöttem rá mennyire is egyedül érzem magam, és egy kicsit irígykedve néztem azokat akiknek ez megadatott. Èn itt egy kapcsolatra gondolok, ahol az ember egymásnak segít és az idö elteltével bizalmat kialakíthat. Èn olyan valakit keresek aki magányos és épp erre vágyik. Biztosan van ilyen, de hol? Sopron környékén lakom.
2012. dec. 23. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Feladhatsz hirdetést, ha gondolod. Férjed nincs?
2012. dec. 23. 18:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Hol adjak fel. Van férjem de csak este jön haza péntek kivételével.
2012. dec. 23. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Próbálj az egyházaknál érdeklődni. Ők tudnak ajánlani olyan nénit, akinek nincs családja.
2012. dec. 23. 18:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, erre nem is gondoltam.
2012. dec. 23. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Unokatesóméknál két szomszéd néni és pót mama. Szépen kialakult közöttük olyan szoros kapcsolat, hogy a gyerekek már apró ajándékokat kapnak tőlük, bármikor átmehetnek, ha kell vigyáznak rájuk stb. Persze igyekszik a család ezzel nem visszaélni és felhívni az önkéntes nagyik figyelmét arra, hogy NE verjék magukat költségekbe a gyerekek miatt, a tisztes távolság megvan köztük, még is rengeteg mindenben segítenek!
2012. dec. 23. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Nők Lapjában, internetes oldalakon, hirdetési (nem feltétlen kereskedelmi) felületeken, egyházaknál...
2012. dec. 24. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!