Hogy vegyem rá az anyukámat hogy megengedje nekem h legyen kiskutyám?
Figyelt kérdés
Bérházban lakunk, és anyámnak az a baja h nem lenne szobatiszta, és mindent szétrágna meg nem lenne aki vigyázzon rá amig iskolába vagyok. amúgy 16éves lány vagyok, a kutya 3hónapos és még simán meglehetne tanítani h szobatiszta legyen, el is takarítanék utána mindent, azzal nem lenne gond. barátnőm kutyája és kb 8óráig egyedül van a bérházba minden nap és semmi rosszat nem csinál. kérlek adjatok tanácsot h vehetném rá, mindennél jobban szeretném azt a kis kutyát.2012. dec. 22. 20:48
11/11 anonim válasza:
A kutya részt írd ki "Állatok->kutyák" kategóriába,ott majd felvilágosítanak egy kutya szükségleteiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!