Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, mit szólnátok hozzá,...

Szülők, mit szólnátok hozzá, ha a 20on éves lányotok bejelentené, hogy go-go táncos lesz?

Figyelt kérdés

Csak go-go táncos. Semmi egyébbe nem menne bele.

Elméleti kérdés.

2012. dec. 22. 19:16
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
88%
Nem veszitek észre, hogy ez a "szakma" csak azoknak elfogadott, akik üzik? Esetleg még egy minimális rétegnek,akiknek szinte minden elfogadott, csak, hogy mondhassák, ők mennyire modern és befogadó, nyitott emberek.
2012. dec. 23. 17:13
 52/56 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon félteném.

Abban a világban nincs olyan, hogy nincs szex, csak tánc. Egyszer próbáljon meg nemet mondani, úgy megverik a gorillák, hogy összecsokizza magát.

2012. dec. 23. 17:24
 53/56 A kérdező kommentje:

köszi a sok választ, nem olvastam hirtelen végig mindet csak reagálnék egyre kettőre

jobb gürcölni 100-110ért mint kimenni rázni

igen, csak én épp 60ért gürcölök és nincs bérlettámogatás, így lejön belőle 15 ezer ft, mivel vidéki vagyok. na így szerinted kinek éri meg??? éhenhalásra pont elég, igen

nem fogok gazdag pasikat felszedni, van barátom, ezt direktbe nem írtam bele, mert kaptam volna még több savat

én tényleg nem akarok prostituált lenni csak mocskosul tele van a tököm avval, hogy semmi pénzért takarítok mások után. nem mondok helyet, csak annyit, hogy a wc takarítástól a mosogatásig minden az én dolgom

keresek folyton más helyet, de nincs szerencsém. és el vagyok keseredve, ennyi az egész

2012. dec. 23. 21:51
 54/56 anonim ***** válasza:
92%

Mi nem akarunk eltántorítani!

Olvasgasd a válaszokat,nézegesd az ilyen témájú kérdéseket,fórumokat,és ha még mindig úgy gondolod,hogy menni akarsz,hát menj!

A barátod mit szólna,ő itt maradna,te meg kimennél?

Ha fiatal csajoknak rázná,elfogadnád?

2012. dec. 23. 21:54
 55/56 A kérdező kommentje:

hát igen utolsó, ebben van valami

nem örülne persze ő sem, de még nem kérdeztem ilyet tőle, csak elkezdtem utánaolvasni, meg gondoltam kiteszek egy kérdést

amúgy összességében igazatok van, lehet, hogy tényleg nem húznám sokáig csak táncolgatással, lehet, hogy bekebelezne a szakma

lehet, hogy elhamarkodottan tettem fel a kérdést, valójában a külföldi szobalánykodás is elég jól fizet, ha nem is annyira, de azért sokkal jobban mint ez az itthoni

2012. dec. 23. 21:57
 56/56 anonim ***** válasza:

Beszélsz legalább angolul? Nem nyelvvizsgáról beszélek elsősorban, hanem valós, használható nyelvtudásról.

Van szakmád?

Akkor vegyél 20 rugóért egy repjegyet külföldre, és kezdj ott új életet!

Tudod, én inkább takarítanék Angliában 360 ezer Ft-nak megfelelő fontért, minthogy itthon legyek az, amit te most fontolgatsz.

Bár, ha diplomád van, még jobb állást is megpályázhatsz.

De nem is kell olyan messze menned. Ausztriában egy pénztáros keres kb. 3 kiló körül. Abból, ha a határ mentén telepedsz le, normális színvonalon meg tudsz élni.

Neked, ha van diplomád, szintén jobb állást is megpályázhatsz.

Nem vagy köteles megalázni magad, de nem vagy köteles tönkretenni sem magad.

2012. dec. 25. 20:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!