Szülők, mit szólnátok hozzá, ha a 20on éves lányotok bejelentené, hogy go-go táncos lesz?
Csak go-go táncos. Semmi egyébbe nem menne bele.
Elméleti kérdés.
egy táncos csak nem köt olyan szerződést, hogy bármiben benne kell lennie, gondolom én
de sok olyat hallok, hogy kifejezetten csak táncolnak
mondjuk erre apámnak elég szép véleménye van, ha neki bejelenteném lehet, hogy megfojtana
Ilyen szerződés nem nagyon van. Max elit helyeken, de oda meg protekció vagy nagyon-nagyon jó kinézet szükséges. Ennélkül marad az eredeti táncoskodás ahol bizony-bizony LESZ "más" is... Ha szeretnéd ha nem. Vagy reppensz.
De ha már nagyon-nagyon jól nézel ki (valószínűleg "csak" jól, bár akkor marad a ribinek levés) miért nem húzol le egy gazdag barmot?
A szerzödésben természetesen CSAKa tánc van benne, a többi "önkéntes". Ha nem vagy hajlandó önként másra is, akkor pár nap/hét múlva elküldenek, és természetesen az egyéb hasonló helyeken sincs másként. Pár hónap alatt vagy végigjártál minden helyet, és mindenhonnan kirugtak (de ha valaki közben meglátott, akkor a hire meglesz a dolognak), vagy pedig a sokadik helyen mégis belemégy más "szolgátatásokba" is (mint a legtöbben). (Esetleg ha nagyon nem akarsz betörni, akkor segitenek - megfelelö szer az italodba, és ha már pár alkalomról kép/video van, akkor utána már nem mersz kilépni)
Szóval ha nem akarsz tényleg K-va lenni, akkor ne is kezdj bele, mert ebböl csak rosszul jöhetsz ki.
"Hát, ha már az eszeddel nem érsz el semmit (mert hogy az nincs), akkor majd a testedért fizetnek. Ilyenek is kellenek."
Ezt azok a többségében elhízott, ronda, nem túl intelligens irigy tehenek mondják, akiknek fáj, hogy másnak nem csak esze van, hanem a külsejéért is elismerést kap.
Am én örülnék, ha megmondaná a lányom, és ha a helyzet indokolja, támogatnám, átsegíteném ezen az időszakon.
ma 19:50
Azért látni hogy nincs lányod. Egy lányos anyuka sem szeretné ha a lánya qrválkodni menne.. Sokan dolgozunk pocsék helyen pocsék fizetésért. Ilyen munkára csak az megy el aki nem képes másra csak arra hogy a testéből éljen.
Én nagyon nem örülnék ha a lányom (19 éves) ilyen munkát vállalna. Nem erre tanítottam, nem ezért támogattam az egyetemi éveit. Ha nem tud megélni a fizetéséből, akkor szóljon és adok én neki pénzt, de ne adja el a lelkét.. Idővel jobb lesz neki is...De ne csináljon lelkileg egy idegroncsot magából..
Nem értem, azt, hogy vki táncolni megy, miért kell egyből démonizálni, és ráhúzni ezt a sallangszöveget, amit mondogatva annyira jónak érzik magukat egyesek, hogy fúj, ne csinálja ezt... Ha én vagyok akkora hero, hogy szar fizetésért gürizek, és tönkreteszem magam, akkor az a másik hogy merészel erre nemet mondani?
Mindenki azt csinál amit akar, és honnan tudod, hogy majd idegroncs lesz e. Ha az lesz, nyilván abbahagyja, de egyáltalán nem biztos, hogy úgy működne a dolog, ahogy te gondolod.
Bocsi a nyers megfogalmazásért, de ez a véleményem.
Válaszolva a kérdésedre, nem örülnék neki, ha táncból kellene megélnie, de annak sem örülnék, ha minimálbéren tengődne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!