Mi a párod legjobb és legrosszabb tulajdonsága?
legjobb: türelmes
legrosszabb: döntésképtelen
Legjobb:szeret telon beszelni,
Legroszabb:nem tud segiteni a gyogyulasban, sokszor megbant,serto szavakat mond ram
Legjobb: nyugodtan rábízhatom akár az életemet is, nem hagy cserben, abszolút hűséges.
Legrosszabb: kissé tutyimutyi, illetve szélsőségesen konfliktuskerülő, inkább pórul jár, de nem akar vitázni.
legjobb: nagyon odaadó
legrosszabb: nagyon féltékeny
legjobb:nagyon tud szeretni a hatalmas maci szívével
legrosszabb:nagyon gyerekes
Legjobb: figyelmes, határozott
Legrosszab: makacs
Köszönöm,várom még a válaszokat :)
Akit lepontoztak: NEM ÉN VOLTAM,nálam mindenki abszolút 100%ot kapott.
A legjobb: Bármit csinálok akár rosszat akár jót minden jó neki. Ha leégetem a kaját az is nagyon finom, ha morgok vele akkor "csak egy kicsit ideges vagyok".
Eltűri a szüleim szeszélyeit is miattam.
A legrosszabb is a jó tulajdonságából fakad: kerüli az összetűzéseket. Inkább rosszul jön ki egy szituból vagy vesztesként, de nem szeret vitázni.
legjobb:hűséges,és nagyon szeret
legrosszabb:rengeteget cigizik,türelmetlen,és biztonság mániás,mindenből 2-t akar,mert mi van ha tönkre megy az egyik :)
A legjobb: nagyon-nagyon szeret engem és nem fél kimutatni, van hogy napközben "csak úgy" valamiről eszébe jutok és dob egy SMS-t azzal a szöveggel, hogy "szeretlek" - 13 év után is nagyon jól tud esni a kedvessége.
A legrosszabb: kicsit hipochonder, a múltkor már le kellett tiltanom az orvosi oldalak olvasgatásáról a neten, mert amilyen betegségről olvas, azt azonnal diagnosztizálja is magán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!