Szerintetek én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
A párom családja utál, mindenképpen szét akarnak minket választani, minden személyes dolgunkba beleszólnak. Együtt élünk 1 hónapja, az anyja óránként felhívja. Nagyobb vitám volt a párom testvérével,közölte velem, hogy szét akar minket választani a család, mert szerintük flegma,bunkó vagyok és mellettem a párom is ilyen(sosem beszélgettem velük,mert nem adtak rá esélyt,hogy megismerkedjünk). A telefonbeszélgetés után kiakadtam, mert nem egyszer fordult elő, hogy a családja miatt volt feszültség köztünk és párom erre mondta,hogy nem fogja velük tartani a kapcsolatot. Szerintem ez lehetetlen,mert nagyon is család centrikus és MINDENT képes nekik megbocsájtani, de én már nem bírok ki több megaláztatást.Szerintetek mit kéne tennem? 19/L (párom 23)2012. dec. 21. 15:11
11/15 A kérdező kommentje:
Akkor az semmiképp sem lehetséges hogy engem válasszon? ( értsd: nem beszél a családjával egy darabig,nem megy haza karácsonyra stb. )
2012. dec. 21. 18:56
13/15 anonim válasza:
A párod megteheti, hogy nem foglalkozik a családjával, de csak tönkreteszi magát, ha nem tartja velük a kapcsolatot. Minden embernek szüksége van a családi kapcsolatokra, neki is, még akkor is, ha tudja milyen rossz indulatúak. De mégiscsak ők a szülei, a testvére, akik meghatározó személyek az életében.
14/15 anonim válasza:
Eleinte elképzelhető,hogy a párod melléd fog állni,de ha ez sokáig így megy....előbb vagy utóbb valószínű hogy döntenie kell majd,hogy kissé hanyagolja a mamát,vagy rámegy erre az egészre a kapcsolat
15/15 A kérdező kommentje:
Semmi okot nem adtam nekik arra,hogy bunkónak nézzenek,mindig kedves és nyílt voltam. Maximum az nem tetszett nekik,hogy a párom több időt töltött velem,mint velük....
2012. dec. 28. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!