Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ma kiderülne hogy biztosan...

Ha ma kiderülne hogy biztosan jön a világvége és bejelentenék hogy csak kisgyermekes családoknak tudnak helyet biztosítani de csak az anyáknak és a gyerekeknek. Ti mennétek a párotok nélkül?

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 12:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
85%

Én inkább bevárnám a végzetem, minthogy túlélő legyek egy olyan helyen, ahol csak anyatigrisek és a hisztiző-nyivákoló gyerekeik vannak. Úgyse sokáig élnének utána, hiszen ki fog vasutat építeni, kőszenet bányászni, gépeket gyártani vagy egyáltalán csak kaját szerezni azon a bizonyos "helyen"?

A kérdés annyira ostoba, h már fáj.

2012. dec. 21. 16:13
 22/31 anonim ***** válasza:
63%

És a nem kisgyerekes anyák? Akinek felnőtt gyerekei vannak?

Se a férjemmel, se nélküle nem mennék sehová.

Nehogy öreg napjaimat valami fű, fa, virág nélküli bolygón töltsem már el..és ki veszi majd fel a nyugdíjamat?

Nélküle egy lépést se..:(

2012. dec. 21. 16:48
 23/31 anonim ***** válasza:
89%

Na hogyne..kisgyerekes anyáknak.

Akkor sem mennék oda, ahol kisgyerekes anyák vannak, ha milliárdok várnának rám!!

A legtöbbjük utálatos és elviselhetetlen! Egész nap balhéznék ezekkel, bár így is, ha véletlenül összefutunk a boltban, tömegközlekedési eszközökön és egyéb helyeken, ahol elsőbbségi jogokat hisznek maguknak :)

Isten őrizzen tőlük! Én maradok :)

2012. dec. 21. 17:24
 24/31 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó, akár hiszed akár nem, így ismeretlenül is mérhetetlenül fáj, hogy ezt gondolod a kisgyerekes anyukákról, így rólam is. Én nem érzem úgy, hogy körülöttem forog a világ, nem követelem sehol a helyet magamnak, engem inkább még babakocsival lökdösnek jobbra-balra. Egyszer föllökte egy nő a babakocsit (benne volt a 11 hónapos gyerekem!!) a mozgólépcső tetején. Azt hittem ott kapok sírógörcsöt. A kisfiam meg csak sírt a fölborult babakocsiban. A szandálomat becsípte a mozgólépcső és menthetetlenül elszakadt. A nő meg segítségnyújtás nélkül tovább ment. Meg sem rezzent az arca. 30 körüli lehetett. Na végül félig mezítláb felnyaláboltam a 15 kilós babakocsit és mentünk tovább. Azt hittem agyvérzést kapok. Sosem engedem hisztizni a fiamat a boltban, nem követelem, hogy engedjenek előre, hiába is tenném, a lépcsős buszon sem mindig akaródzik valakinek, hogy segítsen. De megoldom magam. :) Csak nagyon rossz érzés, hogy a nemtörődöm szülők miatt gondolkodnak így rólam...:(
2012. dec. 21. 18:48
 25/31 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó: a másik oldal is tudna atrocitásokról mesélni ami az anyáktól jön! És az szerinted nem fájdalmas, ha a kérdező arra utal, csak az értékes, megmentésre méltó, aki csinált egy-két gyereket??
2012. dec. 21. 21:50
 26/31 anonim ***** válasza:
58%
Nem nem mennék,nekem csak egy 1,5 éves fiam van,de nem hagynám el a párom SOHA,amúgy is inkább meghalok,mint hogy sok idegesítő,hormonzavaros nővel kelljen együtt élnem ,meg sok neveletlen kölyökkel(tisztelet a kivételnek),úgy,hogy nincs ott a párom,sőt férfiak sem.
2012. dec. 21. 21:56
 27/31 anonim ***** válasza:
16%

Tudom, hogy tudna. Csupán azért írtam le ezt a történetet (köszönöm a lenullázást, kedves emberek lehettek) mert igazságtalannak tartom, hogy a nemtörődöm szülők miatt vagyok én is elítélve, egy kalap alá vesznek velük, ha csak rámnéznek, de nem is ismernek. Ennyi erővel én is általánosíthatnék, hogy minden 30 éves nő egy szemétláda aki teljes erejéből fölborítja a babakocsit a mozgólépcsőn.

És egy szóval sem mondtam, hogy az én gyerekem többet érne bármelyik más embernél. De azoknál biztos, akik látatlanban ítélnek el, csupán rossz tapasztalat alapján.

Nektek is kellemes ünnepeket!

2012. dec. 21. 21:57
 28/31 anonim ***** válasza:
15%
És még annyit, hogy azért feleltem azt erre az ELMÉLETI kérdésre, hogy a gyerekemmel mennék és nem a férjemmel, mert nem a gyerek kérte az életet. Te sem, én sem, az én gyerekem sem. Lehet, hogy szerinted csak nyűg a gyerek és minden anya egy idióta, de ha így gondolkodna mindenki, akkor te sem élnél. Nem tartom magam istennek vagy felsőbbrendűnek mert szültem, sőt. Az én életem már másodlagos. Létrehoztam egy új életet, akiért felelősséget kell vállalnom és ez bizony lemondásokkal jár. IMádom a férjemet, de még ő is egyetért abban, hogy a mi kettőnk boldogságánál és szerelménél is fontosabb a gyerekünk élete. Mert nem ő kérte az életét, és ha valaha sor kerülne ilyenre, mint ami a kérdésben szerepel (TUDOM H NEM FOG)akkor őt kell menteni, nem magunkat. Mert mi akartuk, hogy éljen.
2012. dec. 21. 22:07
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lenne jogos a mondandód, ha személyesen rád céloztam volna, de mivel azt sem tudom ki vagy, fogalmam sincs miért vetted magadra. Senki sem mondta, hogy nincsenek közöttük jó fejek, de hogy tömegében közöttük kelljen lenni, áhh. Sajnos a többség elszáll magától, bár máig nem értem miért, de ettől még senki nem fog leállni vitázni valakivel, aki nem adott rá okot.

Én is csak azoknak szólok, akik undorítóan viselkednek "Engedj előre gyerekkel vagyok", vagy a gyereke szétver mindent a boltban, ezzel jelentős anyagi kárt okozva például, vagy aki üvölt, hogy a kerékpárút az övé, mert babakocsival van, stb. Bocs, de ezeket lehetetlenség szó nélkül hagyni,egyszerűen kiállhatatlan és elviselhetetlen.

Viszont egy olyannak, aki nincs elájulva, csak mert szülni képes, mint a nők java része, azt a fene sem szólja meg.

2012. dec. 21. 23:52
 30/31 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy elvileg már elmúlt, de tegyük fel, hogy ma lesz... először is, nem értem a kérdést: ez azt jelenti, hogy aki a menedékhelyre megy, az megmenekül a világvégétől? Vagy azt, hogy kisebb kínok között fog elhunyni? Mert nem mindegy.

Ha az előbbi verzió... nekem óriási dilemma lenne. Valószínűleg mennék, de nem magam miatt, és nem amiatt, mert nem szeretem a páromat, hanem a gyerek miatt. Illetve... ha a gyerek nem kicsi, és nemcsak bennem bízna meg, hanem lenne bent vmi kedves ismerős, aki elvállalná, hogy vigyáz rá, felneveli, akkor lehet, csak a gyereket küldeném be, ha van ilyen opció, főleg, ha már van olyan idős, hogy megérti, miért maradok kint a párom mellett. Ha a gyerek csak az anyjával mehet be, akkor a gyerek érdekében mennék, de sosem tudnám kiheverni a párom halálát, mert nagyon szeretem :(.

2012. dec. 22. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!