Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ma kiderülne hogy biztosan...

Ha ma kiderülne hogy biztosan jön a világvége és bejelentenék hogy csak kisgyermekes családoknak tudnak helyet biztosítani de csak az anyáknak és a gyerekeknek. Ti mennétek a párotok nélkül?

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 12:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
67%
És a világvégén túl miből kapnának családi pótlékot?
2012. dec. 21. 13:16
 12/31 anonim ***** válasza:
22%
Na, le is pontozott a sok családellenes, önmegvalósító, anyagyűlölő :D
2012. dec. 21. 13:19
 13/31 anonim ***** válasza:
88%

Miből élnének meg mert, hogy semmi tartalék nincs ennyi embernek az biztos.

A national geographic-on most megy a túlélni minden áron című műsor, na ők túlélnék mi nem.

[link]

2012. dec. 21. 13:20
 14/31 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem olvasni kell a sorok között.a kérdés lényege az hogy otthagynád -e a párod és menekülnél-e a gyerekkel vagy meghaltok mind.

Igen mennék,párom ugyanezt tenné.

2012. dec. 21. 13:33
 15/31 A kérdező kommentje:

Válaszolók!

Egy totálisan elméleti kérdést tettem fel, nem kell agyon bonyolítani hogy honnan lenne családi pótlék és hogy hol lenne ez a "bunker". :D

Nagyon szépen köszönöm annak aki válaszolt! :)

Én egyébként nem hiszek a világvégében, nem vettem fel hitelt, nem adtam el az értékeimet és hülyeségeket sem csináltam. Csak elakartam játszadozni a gondolattal hogy HA lenne ilyen, ki mit tenne.

Egyébként ha meg már vannak az 5ezer féle katasztrófafilmeket bemutató kasszasikerek és egyéb, a médián át csöpögő kitalációk, had legyen már egy ilyen kérdés is. Nem kell véresen komolyan venni! :)

További szép napot!

2012. dec. 21. 13:38
 16/31 anonim ***** válasza:
92%

Ezen már én is elgondolkoztam, mikor egyszer néztem a Titanicot, és ott meg csak a nők és a gyerekek szállhattak be a csónakba...

Nekem nincs gyerekem, így nem tudom megítélni teljesen a helyzetet, de sztem nem mennék a párom nélkül.

2012. dec. 21. 13:40
 17/31 anonim ***** válasza:
83%
Igen, jön a világvége, de aki lemaradna róla, két hét mulva ismétlés lesz. Akinek meg nem tetszik, az egyszerűen nem foglalkozik vele. Megy helyette szinházba.:))
2012. dec. 21. 13:45
 18/31 anonim ***** válasza:
39%

Jaj istenem, és amikor a fantasztikus holivúúúdi világvége filmekben az összes aszott aggastyánt viszik elsőnek, mert ők a vezetők, az mennyivel jobb forgatókönyv?

Akkor már inkább ez a verzió, mint azok. Egyik se igazságos, és valszeg amilyen hülye barmok vagyunk úgy összesen a világon élők, jó ha 0,00001%a földnek túlélhetne akár egy űrbázison, pár évtizedig vagy akár tovább...

(azért az a 12órás időpontot jó lenne megvárni a maja Kukulkán templom felett, nem véletlen a naptárat jelképezi:) ahhoz még kell cca 4óra:), nem hiszek a világvégében, bár kicsit izgat, hogy na vajon mi is az igazi jóslatuk erre a napra)

2012. dec. 21. 14:15
 19/31 anonim ***** válasza:
60%
Én élőben szerettem volna látni, amikor a francia hegyekben vagy hol bujkáló idióták látják, hogy nincs világvége.
2012. dec. 21. 14:19
 20/31 anonim ***** válasza:
61%

ez az egész világvége dolog mindig is egy akkora baromság volt szerintem...2000-ben már vége volt egyszer a világnak...furcsa...én még élek, vagy mégse?

már amikor először hallottam, hogy 2012.12.21-én világvége lesz azonnal felötlött bennem, hogy ez szép és jó...de melyik időszámítás szerint? Kínában teljesen más évet írunk, sőt ott nincs is december...Oroszországban sem a mi naptárunk szerint mérik az időt, és még sok más helyen sem...ezek alapján ott nem lesz világ vége? na most akkor vajon melyik időszámítást vegye figyelembe az ember? és persze arról se esett szó sehol, hogy melyik időzónát kell figyelni...

egyáltalán mit takar szerintük a világ vége? mert attól, hogy ez a bolygó megsemmisül még nem lesz vége a világegyetemnek...vagy szerintük az ősrobbanás mintájára hirtelen összeomlik az egész egy kis valamivé? de akkor se lenne vége a világnak, hiszen ez biztosan csak egy dimenzió ugrás lenne és átkerülne a mi világegyetemünk egy másik dimenzióba, ahol épp a semmi állapot áll fenn....

egy nagy vicc ez az egész világ vége maszlag :) soha senki nem fogja tudni megjósolni, hogy mikor következik be :)

2012. dec. 21. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!