Hogyan lehet úgy "mély" egy kapcsolat, ha csak
hétvégente van találkozás?
Figyelt kérdés
22 és 23 évesek vagyunk. Én úgy érzem, nekem ennél többre van szükségem... egy válaszoló írta azt egy másik kérdésnél, hogy az ilyen kapcsolat az nem szerelem, hanem csak langyos állóvíz. És én is így érzem sajnos. :( Ti mit gondoltok az ilyen kapcsolatról? Hogyan lehetne így is elmélyíteni?
Hétköznapokon úgy érzem, hogy nincs is párom.
Mindig olyan frusztrált vagyok ettől az egésztől...
Hétköznapokon cseten és telefonon tartjuk a kapcsolatot.
Sehogy, vagy esetleg akkor, ha tudni lehet, hogy fél-egy éven belül sikerül összeköltözni.
24N
2012. dec. 20. 22:03
13/18 anonim válasza:
Akkor én most rácáfolok minderre! A mi kapcsolatunk a férjemmel úgy kezdődött hogy én én 4 hónapi ösztöndíjjal külföldön tanultam. Havonta egyszer kijött hozzám én meg havonta egyszer hazajöttem, vagyis két hetente találkoztunk. Amikor itthon voltam se találkoztunk mindennap, mivel a szüleim nagyon fogtak. Ennek ellenére nemcsak elmélyült a kapcsolatunk, hanem azóta összeházasodtunk, van már egy két éves gyermekünk és már úton a második!
Szóval ne keseredj el! Bár mint írtad Ti már másfél éve éltek így! Kilátás arra hogy gyakrabban találkozzatok? Vagy hogy összeköltözzetek?
2012. dec. 21. 10:59
14/18 A kérdező kommentje:
sajnos még további 2 évig semmi kilátás nincs ilyesmire
2012. dec. 21. 12:21
15/18 anonim válasza:
Szia! Én több mint 3 évig voltam együtt a barátommal úgy, hogy csak minden második hétvégén, és a nagyobb iskolaszünetekben találkoztunk, persze fiatalabbak voltunk mint te most, de tökéletesen működött, és szerelem volt, az biztos, nem is akármilyen. Szerintem a szerelem nem azon múlik hogy hányszor találkoznak a párok, persze ha havonta vagy ilyesmi az már tényleg távkapcsolat, de a hetente még nem olyan vészes. Én sose éreztem úgy hogy egyedül vagyok, é nincs párom, mindig tudtam hogy ott van nekem és vártam a találkozást és boldog voltam. Persze egyénfüggő, nekem a mostani kapcsolatomban pont az a problémám, hogy úgy érzem megfulladok, minden másnap találkozunk, és minden nap beszélünk, telefonon többször is. Én pont ezt nem bírom, bár ez már tényleg a másik véglet.
2012. dec. 21. 12:44
16/18 anonim válasza:
Én sem hiszek a távkapcsolatban. Egyszer már próbáltam, nekem nem jött be. Az egyik válaszoló írta, hogy nagyon fontos a fizikai közelség. Ezzel maximálisan egyetértek. Hosszú távon szerintem nem lehet bírni az érintések (nem szex), a szemkontaktus, stb. hiányát.
2012. dec. 21. 16:30
17/18 anonim válasza:
Mi 3.5 éven keresztül heti 1 alkalommal tudtunk találkozni mert máshogy sajnos nem tudtuk megoldani. Azóta már összeköltöztünk, de nálunk sosem okozott ez problémát. Nem volt egy leányálom viszont úgy voltunk vele, hogy minden egyes héttel közelebb kerülünk a célunkhoz mégpedig ahhoz, hogy összeköltözzünk. :)
2012. dec. 22. 11:40
18/18 anonim válasza:
Mi az egész hétvégét együtt töltjük, és bár ezt is kevésnek érzem, azt nem mondhatom, hogy nem mely a kapcsolatunk. Együtt kelünk, együtt fekszünk, alszunk, eszünk, iszunk. Hétköznap sokat beszélünk, így ismerjük egymást, "naprakészek" vagyunk. 2eve megy ez, mar csak 1ev van hatra:) Szeretjük egymást, jól működik a kapcsolatunk. Én 18 vagyok, ő 21 éves.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!