Hogyan tudnám örökbefogadni a párom kisfiát?

Milyen "rózsaszin ködnek" kéne felszállnia. 3 éve nevel egy kisgyereket. Szerintem egy nő ennyi után a sajátjának érzi a gyereket, még akkor is ha ne talán szétmennének a párjával. Miért kell mindig mindent a rosszabbik oldaláról megközeliteni?
Én kivánom, hogy legyetek nagyon boldogok életetek végéig, és sikerüljön elintézni az örökbefogadást.

Én ugy tudom, hogy ilyenkor kiemelten foglalkozik a gyámügy és ellenörzi majd hogy minden rendben van e otthon. Amígy kicsi persze nem sok minden tud történni ,de egy kamaszodó sok mindenre képes ha vmi nem tetszik neki.
De ha te ugy gondolod akkor énis azt kívánom hogy sikerüljön, szép tőled.

a kicsit 2 hónapos kora őt a kérdező neveli. tuti, h őt tekinti anyjának, ha később be is lesz avatva a gyerek a történetbe, akkor sem lesz sztem képes azzal vagdalkozni tiniként, h nem vagy anyám, ne szólj bele, stb.
a kisfiú a valódi anyjától max a génállományát kapta, annál többet nem hiszem...
ismerek embereket, akiket pár éves koruktól a nevelőszülő nevel, és őt tekintik igazi apának/anyának.
vágjatok bele nyugodtan, én azt javaslom.
nekem 4 éves koromól van nevelőapám, mindig is tudtam, h nem ő a valódi, de sokkal többet kaptam tőle mint a biológiai apámtól valaha. tisztelem és szeretem őt, soha nem mondanék neki bántó dolgot, hiszen nem szolgált rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!