Felvegyem a kapcsolatot a gyerekeimmel ennyi idő után? Vagy ne "merjem", ne "zavarjak"?
Jókat írsz...
Mivel valószínű "rendben" van az életük, csak óvatosan, most az ünnepekre egy képeslap, aztán január elején keresd az apjukat...
"most gondolom szépen élnek,"
Hát ez az. Biztos rendben is vannak anyagilag is meg amúgy is. Hátha visszafogadnak. De mit mondasz majd, ha valamelyik megkérdezi: Anya hol voltál, amikor beteg voltam, vagy amikor fájt a hasam, és sírtam? Erre mit mondasz?
A gyerekekben alighanem nagyon mély sérelmek vannak ezzel kapcsolatban.
Beszélni velük, sztem érdemes. De csak akkor, ha te magadban tisztáztad a dolgokat.
Hogy mit mondj, azt te érzed, de
Legyél egyenes, és ne szégyelld beismerni a hibáidat, és eyg bocsánatkérés is helyénvaló lenne.
Adj nekik időt, hogy feldolgozzák, letisztuljon bennük, mit szeretnének, ne erőltesd a kapcsolatot, hagyd, hogy magától kialakuljon. Lehet sok idő lesz, de nem reménytelen.
Legyél nagyon nagyon nagyon erős!!!!!
Lehet,hogy először elutasítanak de ne add fel,előbb utóbb helyre fogod hozni amit elrontottál.Kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!