Hogyan segíthetnék apának?
Fizikai munkás,vagyis kőműves,most jelenleg nincs munkájuk,ezért itthon van,de nem nagyon tud mit kezdeni magával,így hát iszogatni szokott(kis mértékben) de engem ez is zavar.Sajnos el van keseredve,mert a munkahelye is rossz,nagyon pesszimista típus,emiatt anya is elkeseredik,és nekem is rossz kedvem lesz,így már nincs is kedvem nagyon az ünnepekhez,itthon lenni velük.Anyagilag nem állunk túl jól,rezsit,kaját,törlesztő részletet épphogy betakarja anyáék fizetése,szórakozásra nekik nem nagyon futja,nyaralni se szoktunk menni,de ez most részletkérdés.
Szeirntetek én mit tehetnék,hogy legalább jobb kedve legyen a szüleimnek?Azon kivül hogy beszélgetek velük,és egy szavuk nem lehet rám,úgy gondolom.
18/L
Kérd meg valamire. Pl mit tudom én, amit barkácsolhat neked. Kérd olyanra, amit még nem kértél, vagy egyszerűen üljetek le beszélgetni mamáékról, vagy a régi családi sztorikról.
Egy közös fényképnézegetés, sokat segíthet.
megj:
Istenem hová jutottak az emberek ebben az országban! :(
Valóban, valami értelmes elfoglaltság sokat segíthet.
Ismerek egy családot, ott a családfő szobafestő, no ilyen ünnepek előtt-alatt ugy-e sehol sincs munkája, mert senki nem festet karácsonykor.
Ilyenkor szokta a saját lakásukat felfordítani, és minden helyiséget újra festi, a családtagok (feleség, gyerekek) pedig pakolnak, takarítanak, stb.
Ha nem is az egész lakást, de esetleg egy-két helyiséget? Beszéld meg anyuddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!